#aldrigdinskyld
SPONSORERET indhold

“Pludselig giver lægen mig et kæmpe klask i røven”

Der er langt fra klamme kommentarer og begramsninger til voldtægt. Det er vi enige om. Men hvis det første var utænkeligt, ville det sidste ske sjældnere. Som et foreløbigt punktum i kampagnen #aldrigdinskyld, hvor vi har sat fokus på voldtægt, ser vi nærmere på de krænkelser af kvinder, der sker hver eneste dag, men som vi ikke lægger så meget mærke til, fordi det er helt normalt…

Foto: Scanpix, Polfoto
11. mar. 2016 | Livsstil | ALT for damerne

Af Louise Gade Sig

8 år: Sidder og venter i en bil, mens min stedfar henter min søster til håndbold. En mand uden for bilen presser sin nøgne pik op ad ruden og skræmmer mig fra vid og sans.

13 år: Mit første job, hvor jeg laver softice i shawarmabiks en sommer. Hver gang shawarmamændene passerer mig, tager de mig på røven.

14 år: Bor i Paris. En mand passer min søster og mig op og spørger, om han må onanere foran os for 200 francs.

15 år: Metroen i Paris. Mærker banken mod mine balder, mens en mand, der har klippet hul i buk-selommen, onanerer op ad min røv i myldretiden. Mærken varmen fra hans sæd, da han kommer.

20 år: Står i en bar med en flok veninder. Helt umotiveret kommer en fremmed mand hen, klemmer om begge mine bryster, mens han siger "båt".

21 år: Omringet af en flok bøller i Paris med en veninde. Hænder alle steder på vores kroppe. Jeg tænker: Nu bliver vi voldtaget. Pludselig kommer en taxa fræsende, chaufføren råber på arabisk ad drengene og får os ind i bilen og kører os hjem.

23 år: På natklub med en veninde. En mand tager os begge på røven. Hun stikker ham en flad. Han slår hende i gulvet med knytnæve. Ingen hjælper os. Dørmanden ender med at smide mig og min blødende veninde ud "for at lave ballade".

24 år: Til lægen for at få undersøgt min lænd, der gør ondt. Ligger på maven på briks. Pludselig giver lægen mig et kæmpe klask i røven og siger: "Ja, måsen fejler sgu ikke noget". Skiftede læge samme dag.

36 år: Lørdag eftermiddag på Fisketorvets legeområde. Bøjer mig for at give mit barn sko på. En mand går forbi mig og stikker hele hånden ind mellem mine lår, mens han kigger meget nedladende på mig og ved, at jeg ikke kan råbe op, omgivet af børn.

LÆS OGSÅ: “Jeg prøver at komme videre, men den ene holder mig fast”

LÆS OGSÅ: ”Og her har vi så firmaets største aktiv”

LÆS OGSÅ: Kvinder skal ses og ikke høres - skal de ikke?