spirituel salon Rikke Hertz Hella Joof

Foto: PR/Lars E. Andreasen Rikke Hertz får også gæstebesøg af Hella Joof under den intime masterclass den 29. februar 2022.

Lytter du til dine indre kræfter? ALT for damerne inviterer til masterclass med Rikke Hertz

Kom med, når ALT for damerne byder velkommen til en helt særlig eftermiddag, hvor spirituel erhvervsrådgiver, Rikke Hertz, vil undervise dig til en eksklusiv masterclass. Der vil være kraftfuld energimeditation, gæstebesøg af Hella Joof, en lækker goodiebag og meget mere.

Vi rummer alle en grad af mavefornemmelse, intuition og spiritualitet, men hvordan bruger vi det som et stærkt redskab?

Det sætter ALT for damerne fokus på, når de i 2022 blænder op for den første af seks eksklusive salon-arrangementer, hvor læserne inviteres med til foredrag og samtaler med fokus på tidens stærkeste trends og største navne.

Første salon er nemlig med den kendte spirituelle rådgiver, Rikke Hertz, og der er også gæstebesøg af Hella Joof. 

På denne særlige dag vil Rikke Hertz introducere dig til, hvordan du kan bruge dine indre kræfter, du altid har til rådighed, som en ressource til at hjælpe og støtte dig med de mål, du har i dit liv. Der er et begrænset antal pladser, men du kan sikre dig en billet her.

Rikke Hertz har i mere end 20 år rådgivet nogle af de allerstørste ikoner i dansk erhvervsliv, såvel som virksomhedsejere, kunstnere, topledere og helt almindelige mennesker. Hun er anerkendt og respekteret for at have bragt det spirituelle univers ind i danskernes bevidsthed, og hun har flere års ventetid til private konsultationer.

Du vil på ALT for damernes første salon blive undervist af Rikke Hertz indenfor spirituel og personlig udvikling med fokus på intuition, energi og meditation. Her vil den populære rådgiver give dig sine bedste redskaber til, hvordan du bruger din intuition for at optimere dit personlige lederskab. 

Du vil også få inspiration og redskaber til, hvordan du kan optimere din energi og leve og lede dit liv med balance på en autentisk og kærlig måde.

Hvordan tilmelder du dig?

Tid: Lørdag den 26. februar 2022 fra kl. 13.00 - 16.00.

Sted: Story House Egmont, Strødamvej 46, 2100 København Ø

Tilmelding: Arrangementet koster 650 kroner og inkluderer også en lækker goodiebag med ting til at støtte din spirituelle udvikling fra Rikke Hertz.

Tilmeld dig og læs mere på: saloner.alt.dk

ALT for damerne Rikke Hertz spirituel masterclass.jpgRikke Hertz er spirituel erhvervsrådgiver og clairvoyant og har podcasten ”Spirituel – med Rikke Hertz” på Podimo. (Foto: PR)

Til denne Masterclass vil Rikke Hertz også guide dig igennem en kraftfuld meditation, der både støtter dig i at integrere alt det, du kommer til at lære, og som vil løfte dit energiniveau. Meditationen bliver optaget og delt med dig, så du altid kan lytte til den igen.

Derudover tilbyder Rikke Hertz at give to personer en reading på scenen. De to findes blandt publikum, og de vil få mulighed for at stille ét personligt spørgsmål, som hun vil bruge sine clairvoyante evner til at stille ind på.

Rikke Hertz stiller sig udelukkende til rådighed for det reneste, højeste og bedste for modtageren, da hendes mission er at hjælpe dig med at nå dit ypperste mål og give dig mulighed for bedre job- og livskvalitet, tilfredshed, glæde og lykke.

Denne Masterclass er et særskilt arrangement i samarbejde med ALT for Damerne og tilbydes derfor kun på denne særlige dag. 

Læs mere og køb din billet HER.

ALT for damernes Saloner 2022

ALT for damerne blænder i 2022 op for seks eksklusive salon-arrangementer, hvor vi inviterer læserne til foredrag og samtaler med fokus på tidens stærkeste trends og største navne.

Salonerne forener inspiration og ny viden med hygge og luksus i en intim stemning på ALT for damernes redaktion. Arrangementerne finder sted i februar, marts, april, maj, september og november – datoerne bliver offentliggjort løbende på saloner.alt.dk, i ALT for damerne-bladet og på ALT for damernes Instagram.

logo alt for damernes saloner.jpg

610x200_woordy_knap2.jpeg