Sådan overrasker du ham i sengen
Foto: Bulls Du kan blive en super elskerinde med disse trick.

Sådan overrasker du ham i sengen

Hvis du tager initiativet og bestemmer mest undervejs, kan I opnå så intenst god sex, at din mand eller kæreste næppe vil fantasere om andet.

Begær din mand
Manden vil begæres. Det mener i hvert fald Thomas J. Winther, familieterapeut og sexolog i Norge

- Det psykiske spiller ind, når man skal være en god elskerinde. Rigtig mange mænd synes det er sexet med kvinder, som tager initiativ, for mænd føler et stærkt behov for at blive begæret. For nogle mænd er det meget spændende, og det ligger i adfærdsteorien, at vi falder for dem som bekræfter os – dem kan vi lide, siger Winther til Kvinngeuiden.no.

Cecilie Kjensli, der er redaktør for Cpunktet.no, som er specialiseret i orgasmer, mener at vi let glemmer, at den største erogene zone er hjernen.

- Det hjælper ikke hvor dejlig du er i længden hvis du er kedelig, siger Cecilie Kjensli og tilføjer, at man skal huske at flirte med sin partner i dagligdagen:

- I dag har vi jo mange muligheder for at flirte via sms, mail, Facebook og andre sociale medier. Jeg opdagede for nylig hvor smart det er med Skype. Manden er på rejse til Nepal, og da var det jo dejligt at knappe skjorten op og flashe lidt bryster til stor glæde for ham.

Der fokuseres meget på, hvordan kvinder kan få det bedre i sengen, blandt andet gennem tips og råd til, hvordan kvinder kan opnå orgasme. Men hvad med manden?

Læs mere om sex og samliv på: Kvinneguiden.no

Mænd har også præstationsangst
Det mange kvinder ikke er klar over, er at manden ofte kæmper lige så meget, hvis ikke mere, med præstationsangst i sengen som kvinder gør.

- Mænd har lige så stor præstationsangst som kvinder, når det gælder at være den perfekte elsker, forklarer Thomas J. Winther og fortsætter:

- Mænd er for eksempel rædselsslagne for at komme for tidligt og for ikke at tilfredstille kvinden godt nok. De fleste mænd som kommer til mig, gør det på grund af, at de føler præstationsangst i sengen. Mænd føler på en måde, at de har ansvaret for kvinders orgasme.

LÆS OGSÅ på Kvinneguiden.no: Her er tabu-tilstanden som gør sex smertefuldt

Tricksene som tænder ham
Hvis du troede, at kvinder er komplicerede med hundredevis af forskellige erogene zoner, mens manden bare skal berøres på penis, tager du grundigt fejl.

- Manden har ligesom kvinder mange erogene zoner. Han har selvsagt penis og pung, men også området mellom pung og anus. I selve anus er der mange erogene zoner. Mange mænd er meget begejstrede for at blive berørt på brystvorterne, på ørene eller nedover på penis. Hvis kvinden berører manden på indersiden af låret, vil testiklene automatisk trække sig opover, forklarer sexologen.

Og ikke nok med det, du kan faktisk finde endnu flere erogene zoner på din mand, hvis I bruger tid på at udforske hinandens krop - uden at have sex.

- Man tager sig ofte ikke så god tid, jeg foreslår gerne et par, at de bruger sensitivitetstræning, hvor de ikke har sex i det hele taget, men hvor fokus er på at mærke efter, hvad der føles godt, siger Thomas J. Winther.

Cecilie Kjensli foreslår desuden, at kvinden tager manden på låret, før hun tager et fast greb om penis. Samtidig skal hun vise sin lyst gennem blik, støn og kropssprog.

Nye højder for sexlivet
Skal sexlivet tages til nye højder, kan man bruge sexlegetøj sammen. En vibrator tilfredsstiller nemlig ikke kun kvinden.

- Det findes meget spændende sexlegetøj, som passer til par, og en god vibrerende penisring vil I kunne have det meget sjovt med, siger Cecilie Kjensli og forklarer videre:

- Mænd elsker jo også tekniske dippedutter med fjernkontrol som kan styres på forskellige måder, så det gælder om at få legen ind i sengen. Tag din favoritvibrator frem og vis, hvordan du bruger den, før han får lov til at overtage. Lad ham udfolde sig, og lykkedes det ikke helt for ham første gang, er det bare at guide ham og rose ham, lyder det fra Cecilie Kjensli.

LÆS OGSÅ: Her er den ultimative orgasme-guide

Hans unikke sex-oplevelse afhænger af disse tre ting
Hun opfordrer kvinder til at "give lidt fanden i det hele" og slå sig løs sammen med deres partnere.

- Træd ikke på bremsen. Tænk hellere at "nu gør jeg det bare", for hvad har du egentlig at tabe? Kan det blive kedeligere end du har det nu? Nej, det kan faktisk kun blive bedre. Men tro ikke at noget kommer af sig selv. Der findes ingen quick fix, understreger hun.

Hvis du vil give ham en sexet og helt unik oplevelse, han sent vil glemme, handler det ifølge sexolog Thomas J. Winther om tre ting:

- For at blive den bedste elskerinde, er det først og fremmest vigtigt med kommunikation. Dernæst bør du tage initiativ til sex. Og endelig skal du turde at slippe dig løs i sengen, siger han.

Han mener at en af hovedårsagerne til, at kvinder kæmper med at få orgasme er, at de er for anspændte og bekymrede

- Man gør både sig selv og partneren en tjeneste, hvis man slapper af i sengen. Orgasmen sidder ikke mellem benene, den sidder i hjernen.

Kilde: Kvinneguiden.no

Se, hvad vi ellers skriver om: Psykologi, Sex, Sexlegetøj, Orgasme og Penis