Snapchat emojis
SPONSORERET indhold

Har du også undret dig? Her er forklaringen på dine Snapchat-emojis

Har du også undret dig over, hvorfor der dukker en glad smiley eller et hjerte frem ved siden af din vens navn på din Snapchat-venneliste? Vi giver dig svaret med en komplet liste over, hvad de forskellige emojis betyder.

Af:: Frederikke Pontoppidan Foto: ALT.dk
28. nov. 2017 | Livsstil | ALT.dk

En mikroskopisk lagkage, et timeglas eller et gult hjerte er bare tre af de smileys, der pludselig kan dukke op ved siden af navnet på din bedste Snapchat-veninde. Vi giver dig Snapchats forklaring på, hvad de hver især betyder.

 

Det gule hjerte. 

Popper denne emoji frem ved siden af et navn, betyder det, at I er bedste venner på Snapchat. Du sender flest snaps til personen, og vedkommende sender flest snaps til dig.

 

Det røde hjerte.

Det røde hjerte er opgraderingen fra det gule. Nu har I været hinandens bedste venner på Snapchat i mindst to uger.

 

Pink hjerter.

Bliver I ved med at være hinandens bedste venner på Snapchat i minimum to måneder, så dukker de fine lyserøde hjerter frem.

 

Baby.

Denne her lille fætter betyder, at du lige har fået en ny ven.

 

Smiley med solbriller.

Er der en smiley med solbriller udenfor et navn, betyder det, at en af dine bedste venner også er en af personens bedste venner. I sender begge to mange snaps til den samme person.

 

Smiley med grimasse.

Denne akavede smiley kommer frem, hvis personen er bedste venner med din bedste ven. I sender altså flest snaps til den samme person.

 

Smiley med smørret smil.

Du modtager mange snaps fra denne person, og du er en af deres bedste venner. Men du sender dem ikke så mange snaps igen, og de er ikke på din bedsteven-liste.

 

LÆS OGSÅ: Kan du gætte, hvilken emoji kvinder bruger mest?

 

Smilende smiley.

Det er ikke din allerbedste ven, men du sender stadig mange snaps til personen.

 

Ild.

Du har en såkaldt "snapstreak" med vedkommende. Du har altså snappet denne person hver evig eneste dag, og de har snappet tilbage. Ved siden af står det antal af dage i streg, hvor I har snappet hinanden.

 

100 dage-mærket.

Har du snappet frem og tilbage hver evig eneste dag med den samme person i 100 dage, får du denne emoji ved siden af ilden.

 

Timeglasset.

Denne emoji popper frem som en advarsel. Du er ved at miste din "snapstreak" med din ven. Sender du en ny snap til vedkommende, forsvinder den.

 

Lagkage.

Din snapchat-ven har fødselsdag. Den viser sig kun, hvis man har slået funktionen til i indstillingerne.

Har du en yndlings-emoji, eller har du set dig sur på en af de eksisterende, kan du faktisk bytte de forskellige symboler ud med lige præcis dem, du helst vil se på.

Det gør du ved at trykke på indstillinger (det lille tandhjul) > Administrér > Ven Emojis.

Her trykker du på de forskellige ikoner for at bytte dem ud.

Anbefalet til dig