Line Bøgh portræt
SPONSORERET indhold

Ung kunstner udgiver musikalsk tankestrøm i rustikke toner

Det er ægte og skrøbeligt, når Line Bøgh på sit andet andet album ”Like Fire, Like Fire” gennem musikken fortæller om kærlighedens vilkår, om at savne sine rødder og om fastlåste mønstre.

Af: Alt for damerne
04. sep. 2017 | Livsstil | ALT for damerne

Hvis hun virker bekendt, er det måske fordi hun spillede på ALT for damernes Kvindeløb i Århus og København. Line Bøgh, hedder den danske kunstner, som netop nu er aktuel med singlen ”Give Sophie A Shot”.  

Sangen er ifølge Line selv udtryk for en fascineret undren over nutidens datingkultur:

”Sangen handler for mig om en dating-kultur, der giver indtryk af, at give mennesker de perfekte forudsætninger for at møde lige nøjagtigt det menneske, der matcher dem bedst, men i virkeligheden gør det mennesker alt for specifikke i deres krav, og “forestillingen om kærligheden” bliver forstærket i en sådan grad, at folk har svært ved at genkende den når den viser sig. Jeg synes, at kærligheden har lidt sørgelige vilkår”, forklarer Line.

Den 15. september er hun så aktuel med sit andet album, ”Like Fire, Like Fire”. Albummet hører hjemme i poppens verden og er optaget i samarbejde med producerne David Elberling og Rasmus Glendorf.

Sammen har de tre arbejdet ud fra Lines egne demoer og skabt et album med musikalsk tyngde og fine budskaber. 

Lyt til "Give Sophie A Shot" her: