Sif og Mathias Nybyggerne
Foto: TV 2 Sif og Mathias fra Nybyggerne skal være forældre senere på året.

Babylykke i Nybygger-land: Sif og Mathias skal være forældre

Sif og Mathias, der kæmpede om det røde hus i seneste sæson af TV 2-programmet Nybyggerne, skal være forældre senere på året.

Nybyggerparret Mathias og Sif bygger i øjeblikket på mere end huse, haver og slagbænke.

Efter en årrække med spontane aborter har lykken nemlig tilsmilet parret fra det røde hus, der senere på året kan byde velkommen til en lille, ny Nybyggerbaby.

Det afslører Sif på Instagram under et billede af to store smil og Sifs fine, struttende mave, der ikke længere kan være i hendes genkendelige, røde arbejdsdragt.

– Jeg bygger på det vildeste projekt for tiden. Nogen der ved, hvor man kan få fat i en større arbejdsdragt?, skriver Sif, efterfulgt af hashtagget ”5.gang-er-lykkens-gang”.

LÆS OGSÅ: Vild med Nybyggerne? Mød deltagerne og deres personlige Instagram-profiler

LÆS OGSÅ: Thomas Skov: "Der er brug for endnu flere fædre, der fortæller om, hvor fantastisk det er at være far"

Fyldt med tabu

Som opslaget afslører, har projekt børn nemlig ikke været en lige vej for Nybyggerparret, der allerede i programmet kunne afsløre, at de gerne så familien forøget.

I marts kunne de så fortælle til Realityportalen, at de flere gange har forsøgt at blive gravide, men at det er endt i flere ufrivillige aborter og store skuffelser.

– Vi har prøvet at få børn i 2,5 år, og jeg har været igennem flere aborter, som jo har været sindssygt hårdt. Det er en verden, jeg ikke troede, jeg skulle opleve – overhovedet, lød det dengang fra Sif, der også fortalte, at hun gerne ville være med til at bryde det tabu, der klistrer sig til spontane aborter.

– Jeg er kun blevet klogere på, hvor tabubelagt et område, som det her er. Selv om næsten hvert andet par oplever en spontan abort, er det sjældent noget, vi er åbne om, så vi var også meget i tvivl, om det var noget, vi ville dele med hele Danmark. Men fordi det er så sårbar en situation, og man kan føle sig så ekstremt alene, vil jeg gerne være med til at bryde tabuet, fortalte hun.

LÆS OGSÅ: Klumme: Lad os stoppe mor-shaming

Nybyggerbaby nr. 2

Sif og Mathias’ barn bliver den anden Nybyggerbaby, der ser dagens lys, efter den seneste sæson af TV 2-programmet løb af skærmen tidligere på året.  

I maj kunne parret fra det blå hus, Stine og Kenneth, nemlig byde velkommen til den lille pige, der gjorde, at de måtte tjekke ud af programmet før tid, da de lange og hårde arbejdsdage blev for hårde for den dengang gravide Stine.

I et Instagram-opslag kan Stine afsløre, at alt melder godt fra babyboblen, hvor navnet Sol i øjeblikket bliver testet på deres datter.

Se, hvad vi ellers skriver om: Gravid, Serier og Kendte