Caroline Dahm Curran og Reece Curran Nybyggerne 2021

Foto: Privat Fem måneder efter Caroline og Reece mødte hinanden, flyttede de ind hos Carolines forældre.

Caroline og Reece fra Nybyggerne: Sådan mødte vi hinanden

Vi har talt med 29-årige Caroline og 34-årige Reece om, hvordan de mødtes, deres bryllup, deres bar – og, selvfølgelig, deres Nybygger-eventyr.

Det var kærlighed ved første blik for Nybygger-parret Caroline og Reece.

De to mødte hinanden på en backpacker-rejse i Panama, og der skulle ikke meget betænkningstid til, før australieren satte jagten ind på danske Caroline. Fem måneder senere skiftede han sin adresse i Perth ud med det noget mere vejrbidte Danmark.

Siden har Caroline og Reece erhvervet sig en bar i Grækenland, de er blevet gift på Bali og har rejst verden tynd, indtil corona nu har fasttømret dem til deres sommerhus syd for Aarhus, som parret selv har renoveret.

Stilstand er dog ikke et ord i deres ordbog, og derfor har Caroline og Reece nu givet sig i kast med at istandsætte det grønne hus i dette års Nybyggerne på TV2 med deres helt egen Scandi-stralian stil.

Vi har talt med 29-årige Caroline og 34-årige Reece om, hvordan de mødtes, deres bryllup, deres bar – og, selvfølgelig, deres Nybygger-eventyr.

Om Caroline og Reece

Caroline, 29, kommer fra Aarhus og arbejder som model. Reece, 34, kommer fra Perth i Australien. De har begge en uddannelse i marketing og management og arbejder online.

De blev gift i 2019 på Bali og bor i øjeblikket i deres sommerhus syd for Aarhus.

Hvordan mødte I hinanden?

Vi var begge på backpacking-tur i Centralamerika i 2013, hvor vi mødte hinanden på et hostel i Panama. Da jeg, Caroline, kom ind på hostellet en eftermiddag, var Reece checket ind, og han kom direkte over til mig og introducerede sig selv. Mine veninder inviterede Reece med på restaurant om aftenen, og han endte med at rejse med mig og mine venner videre rundt i Panama de næste to uger, hvor vi lærte hinanden at kende.

Hvad faldt I for ved hinanden?

Caroline faldt for Reeces varme person, hans smilende og glade væsen, hans charme – og så var han bare så flot. Reece faldt for Carolines søde og kærlige væsen, at hun er nede på jorden og smuk.

Caroline arbejder også som model. Her er hun på forsiden af Alt for damernes striktillæg.
Caroline arbejder som model. Her er hun på forsiden af Alt for damernes striktillæg.

Hvordan kom det i stand, at I blev kærester, når I boede på hver jeres kontinent?

Vi kunne ikke se andre muligheder, end at vi skulle være sammen, og at vi derfor måtte få det til at fungere. Hvor hårdt og besværligt det end var, så vidste vi begge, at der ikke var andre muligheder. Efter at have mødt hinanden skulle Reece til Grækenland, hvor han havde venner, og han overbevidste mig om at komme ned og besøge ham. Hvilket jeg selvfølgelig gjorde. Efter en hel sommer i Grækenland kom Reece med mig til Danmark, hvor vi boede hos mine forældre et par måneder, inden vi fik vores egen leje-lejlighed i Aarhus.

I blev gift på Bali. Har det en særlig betydning for jer?

I løbet af de 8 år, vi har været sammen, har vi nok været på Bali cirka én gang om året – enten på vej til eller fra Australien. Derfor har Bali en helt særlig betydning for os, og det var også her, vi blev forlovet. Vi ville gerne holde ét enkelt bryllup – altså ikke både et i Danmark og et i Australien. Derfor faldt valget på Bali, som vi kender rigtig godt.

Caroline og Reece elsker at rejse. Dette billede er fra en af deres ture til Bali.
Caroline og Reece elsker at rejse. Dette billede fra en af deres ture til Bali og er taget lige efter, de er blevet forlovet.

Hvordan var jeres bryllup?

Det var fantastisk at have venner og familie med os på Bali i dagene før og efter brylluppet, så alle rigtig kunne lære hinanden at kende. Det betød rigtig meget for os at have vores familier samlet.

Selve brylluppet var den bedste dag i vores liv. Det hele foregik udenfor, så da det regnede hele formiddagen, var vi noget bekymrede. Regnen stoppede heldigvis, så alt kunne blive sat op, og det startede først igen, da den allersidste sang spillede på dansegulvet. Det var næsten magisk.

Det var skønt at dele dagen med alle dem, vi elsker. Det glemmer vi aldrig.

Reece, hvordan oplever du Danmark og danskerne?

I korte træk er Danmark mit nye hjem. Danskerne er virkelig venlige og imødekommende. Carolines familie og venner har været rigtig åbne overfor mig og taget mig ind. Jeg elsker konceptet om hygge og nyder alle slags vejr nu. Det gør de solrige dage ekstra specielle. Sjovt nok kan jeg endda rigtig godt lide regnvejrsdage og at se håndbold. Danmark er noget helt specielt, og jeg synes, at den danske humor passer godt med den australske.

Hvordan kom det i stand, at I købte en bar i Grækenland?

Efter vi havde brugt den første sommer på øen Ios, fik vi mange gode ideer til en type bar, og jo mere vi talte om det, des mere fik vi lyst til at prøve det af. Fordi det er sæsonbaseret, følte vi, at vi sagtens bare kunne prøve. Der kom en gammel thai-restaurant til salg, som passede perfekt med de ideer, vi havde til en bar, så vi slog til og åbnede i sommeren 2014.

Reece og jeg styrer den sammen, og vi har ansatte hver sæson. Derudover står vi for den daglige drift.

Caroline og Reeces bar i Grækenland.
I 2014 åbnede Caroline og Reece baren ' Lost Boys' i Grækenland.

Hvad er jeres baggrund for at lave jeres egen bar, et sommerhus og nu også et Nybyggerhus?

Vi har begge læst marketing og management på universitetet og har som sådan ikke nogen speciel baggrund for at kunne disse ting. Vi elsker bare at kaste os ud i nye ting. Vi er egentlig nok ret spontane, men det virker for os. Derfor prøver vi tit nye projekter og idéer af, som giver os noget erfaring. Og Youtube står altid klar til at hjælpe.

Om Nybyggerne

Caroline og Reece arbejder hver onsdag på at forvandle et råhus i Sønderbog til deres absolutte drømmehjem. I sidste ende kæmper de mod tre andre par om at vinde huset, som i år har en værdi af 2,8 millioner kroner.

Hvorfor besluttede I jer for at være med i Nybyggerne?

Vi havde rigtig meget lyst til at prøve kræfter med Nybyggerne, og timingen var perfekt for os. Normalt er vi i Grækenland, når Nybyggerne optager, men i år skulle vi være hjemme i Danmark pga. Corona. Derfor var timingen genial, så vi meldte os til. Som sagt er vi vilde med nye udfordringer, så vi tænkte; Hvorfor ikke? Og da vi så at Nybyggerne skulle være i Sønderborg, syntes vi det var virkelig spændende, fordi det er så smukt et område, som passer perfekt til os og vores planer.

Hvordan har det været at være med i Nybyggerne?

Det har været en kæmpestor oplevelse. At få lov til at skabe et helt hus, ligesom vi ønskede os, var en helt vildt fed følelse. Selvfølgelig var det hårdt, men lige nu husker vi mest, hvor fedt det var. Også at få lov til at gøre det med så søde naboer. Dem blev vi rigtig tætte med.

Hvad har overrasket jer mest ved at være med?

Det overraskede os mest, hvor lidt søvn vi fik. Derudover overraskede det os, hvor meget tid man bruger på andre ting end at bygge. Der er mange regler og shoppetider, der skal overholdes – og så selvfølgelig interviews. Det hele tager meget tid fra byggeprocessen, og det var vi ikke helt forberedt på.

Se, hvad vi ellers skriver om: Nybyggerne

610x200_woordy_dmjpg.jpg