Kubeformet julestjern
SPONSORERET indhold

Sådan fletter du en kubeformet julestjerne

Flet et lille julekunstværk i papir.

Af:: Charlotte Schmidt Olsen Foto: Charlotte Schmidt Olsen
03. dec. 2021 | Bolig | Hendes Verden

Kubeformet julestjerne

Materialer: 2 brede stjernestrimler (3 cm brede)

Halver de 2 strimler. Kun 3 strimler skal bruges. Buk strimlerne på midten. Læg en strimmel omkring en anden, og fold den stramt rundtom 3 gange, så den får 3 buk.

Gentag med de 2 øvrige strimler. Før en strimmel igennem en anden, som man starter på en traditionel stjerne, og start en stjerne, blot med de 3 strimler i stedet for 4. Hold dem løst, og stram forsigtigt til, så der fremkommer halvdelen af en firkant. Fold de 3 strimler ind over hinanden, og lås den sidste.

LÆS OGSÅ: Sådan fletter du en julestjerne med pyramidespids

Stram strimlerne, så der fremkommer en kube. Vend det første hjørne af kuben, der fremkom, opad. Tag den øverste strimmel i et af de 3 strimmelpar. Drej strimlen rundt med oversiden opad (sæt evt. et kryds på oversiden, så kan man se, at den kommer rigtigt rundt). Før den ind under den flade del fra den højre side. Der skal fremkomme en løs bue. Er strimlen for lang, klippes den til.

Gentag med de 3 andre strimler på denne side. Stjernen vendes. Gør som før, men denne gang føres strimlen ned i hullet, der er på højre side af kuben. Klip til, hvis strimlen er for lang. Gentag med alle 3 strimler.

Kubeformet julestjerne

Hendes Verden nr. 47/2016

Anbefalet til dig