Nybyggerne 2020
SPONSORERET indhold

Ny sæson på vej: Er du også SÅ klar til Nybyggerne 2020?

Mød de nye deltagere i det populære DIY-program her.

Af: Redaktionen Foto: André Blinkilde TV 2
22. sep. 2020 | Bolig | ALT.dk

Hvis du elsker boligindretning og DIY-projekter ligeså meget som os, så er du stensikkert klar til en spritny sæson af det populære TV 2-program Nybyggerne.

Fra onsdag den 30. september kan du følge fire nye pars forsøg på at få deres byggeprojekter til at gå op i en højere enhed, så råhusene – der denne gang ligger i Balle ved Silkeborg – kan forvandles til vaskeægte drømmeboliger.

LÆS OGSÅ: Mette Helena Rasmussen: ”Der er ikke noget mere usexet end par, som skændes om indretning”

I den nye sæson bliver Christian Degn ny vært på programmet i selskab med de to velkendte dommere indretningsekspert Mette Helena Rasmussen og bygningskonstruktør Ask Abildgaard, der skal vurdere, hvor godt nybyggerne klarer både indretning og håndværket i deres huse.

Se den nye sæson af Nybyggerne på TV 2 og TV 2 PLAY fra onsdag 30. september 2020 klokken 20.00.

Mød de nye deltagere herunder:

Blåt hus: Sunnva og Martin Nybyggerne 2020

Blåt hus: Sunnvá (25 år) og Martin (32 år)

I år er det 25-årige Sunnvá og 32-årige Martin, der flytter ind i det blå hus. Parret er begge fra Færøerne og deres stil kan betegnes som færøsk/nynordisk med masser af træ, skind, uld og planter. De bor i dag på Amager, hvor Sunnvá arbejder som tandplejer på en bøjleklinik, og Martin sejler som førstestyrmand.

Se deres personlige Instagram-profiler her:

Rødt hus: Stephanie og Kristoffer Nybyggerne 2020

Rødt hus: Stephanie (30 år) og Kristoffer (25 år)

I det røde hus flytter 30-årige Stephanie og 25-årige Kristoffer ind. De er begge oprindeligt fra Vejle, men bor nu i en villalejlighed i Odense, og deres stil kan beskrives som romantisk og herskabelig med høje paneler, lister og badehotelsstemning. De studerer begge idræt – og det er også her, at parret har mødt hinanden.

Se deres personlige Instagram-profiler her:

Grønt hus: Trine og Mikkel Nybyggerne 2020

Grønt hus: Trine (34 år) og Mikkel (31 år)

I det grønne hus skal vi også møde et par, der har mødt hinanden på studiet: 34-årige Trine og 31-årige Mikkel mødte nemlig hinanden på pædagogseminariet og bor i dag sammen i Tulstrup ved Ikast med deres fire-årige datter Saga og deres hund Tage. Deres stil kan beskrives som ”Nordisk Uganda”, fordi parret er vilde med det afrikanske land. 

Læs også: Nybyggerne Trine og Mikkel har mistet to børn på to år

Se deres personlige Instagram-profiler her:

Gult hus: Malen og Christian Nybyggerne 2020

Gult hus: Malene (37 år) og Christian (51 år)

Sidst men ikke mindst har vi 37-årige Malene og 51-årige Christian i det gule hus. Parret har ikke én stil, men ønsker at hvert rum skal indrettes i en ny stil og med nye farver. De bor sammen på Møn i en gård, de selv har istandsat, og så driver de et firma, der laver plankeborde. De har to børn sammen, og så har de hver især to børn fra tidligere forhold.

Se deres personlige Instagram-profil her:

Se traileren til Nybyggerne 2020 her:

Anbefalet til dig