vandbærerbarnet

Foto: Ditte Breineberg Sådan er dit vandbærerbarn.

Sådan er vandbærerbarnet

Et vandbærerbarn er sit eget som den lille kat på vejen. Der har en fri og original tankegang, som er meget opfindsom og fremsynet.

20. januar – 18. Februar

Nøgleord:

Frihedselskende, opfindsom og social.

Vandbærerbarnets personlighed:

Et Vandbærerbarn er sit eget som den lille kat på vejen. Der har en fri og original tankegang, som er meget opfindsom og fremsynet. Tving hende ikke ind i almindeligheden; lad hende være astronaut, selv om de andre leger Byggemand Bob. Måske spekulerer du på, om hun er gal eller genial. Støt hende i det sidste. Vandbæreren lærer lynhurtigt og er meget åben.

Vandbærerbarnets temperament:

Hun er hurtig i tanke og handling, og det nytter ikke så meget at argumentere med hende, for hun står stejlt på, at hun har ret, og sådan er det også ofte, men naturligvis ikke altid. Men det holdet ikke barnet for vedholdende at stå fast på sine standpunkter. Barnet er meget gruppeorienteret og eksperimenterende – prøver flere forskellige løsninger af, og når det så er landet på den endelige, så ER det også den ultimativt endelig, vær sikker på det. Og skulle det ikke være det en enkelt gang, ændrer det ikke på noget.

Vandbærerbarnets leg og venner:

Hun er en god ven, der ser potentialer i andre børn. Fællesskab og venskab tæller meget for hende. Det at være sammen i en gruppe omkring en fælles interesse, det er sagen.

Råd til dig som er far eller mor til et vandbærerbarn:

Et Vandbærerbarn skal opdrages frit uden mange dikkedarer og restriktioner, som det straks vil vide at bryde med – sammen med alle konventionerne.

Faktaboks

Dette er en generel beskrivelse af et stjernetegn og beskriver de typiske træk ved tegnet. Mange vil opleve, at de kan genkende dele af beskrivelsen, mens andet ikke stemmer. Hvis man vil have et større overblik over de mange faktorer i barnets liv kan man få et computertydet horoskop. Det mest optimale er dog at få analyseret horoskopet af en astrolog. Horoskoperne er udviklet i samarbejde med Karl Aage Jensen, Astrologihuset. Læs mere på www.astrologihuset.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn