v
Horoskoper kærlighed
Et helt nyt år med masser af kærlighedspotentiale venter.

Horoskop: Kærlighed

Stort horoskop: Sådan bliver kærligheden i 2018

Bliver 2018 året, hvor du finder kærligheden? Det får du svaret på i dette horoskop om kærlighed. Find dit stjernetegn og læs om dit år.

Møder du mon ham, der kan sætte dit hjerte i brand? Eller har du ham allerede ... og venter der jer masser af passion - eller måske udfordringer - i det nye år? Alt det og meget mere giver astrologen dig svar på lige her.

Vandmanden: 21/1-19/2

Året byder i det store hele på harmoni og kærlighed til dig og din partner. Jeres forhold er godt og stabilt, og I kan lægge mange gode fremtidsplaner. Er det muligt, så tag ud og rejs, det åbner op for gode samtaler og nye ideer. Der kommer perioder, hvor tingene ikke går helt så godt, og her der det vigtigt, at I er indstillet på at kommunikere. I er gode venner, så benyt dette til at holde fast i hinanden og dialogen. Brug penge på noget, der forkæler i hverdagen. Det behøver ikke at være så dyrt, men det vil gøre en stor forskel. At have fælles interesser og mål er vigtigt, det danner nemlig et meget stærkt fundament og giver mulighed for et godt grin.

Er du single, er der bestemt spændende muligheder for romantik. Det gælder dog om, at du ikke tænker for meget over tingene, men kaster dig ud i det. Det kan nemlig hurtigt ende med, at du skaber et venskab frem for at få en partner. Det skal være romantisk.

Bedste kærlighedsmåneder: januar, april og juni.
Bedste kærlighedsråd: Glem ikke din partner eller kærligheden, vær romantisk.

Fisken: 20/2-20/3

Kærlighed og romantik er ikke dit primære fokus gennem året, men det er ok, for det er nemlig en naturlig del af din hverdag alligevel. Du har en dejlig, charmerende udstråling, så din partner opfører sig som nyforelsket, når I er sammen. At rejse, lære noget nyt og lægge fælles, fremtidige planer bringer jer tættere sammen og skaber harmoni. Nye oplevelser giver jer begge energi og gør, at I let kan modstå de dage, hvor der opstår gniderier. Sammen er I stærke, så benyt jer af dette og lad ikke noget komme i vejen for jeres forhold. Du kan være lidt impulsiv, og gælder det samme for din partner, så vær ekstra opmærksom på beslutninger omkring penge, som I træffer.

Det skal ikke være så seriøst, slå dig løs og flirt med dem, du møder. Når den rette dukker op, og du er klar, så udvikler det sig hurtigt til noget mere fast. Det kan dog være svært for dig at holde dig til en, du nyder nemlig dit single liv og din frihed.

Bedste kærlighedsmåneder: februar, juli og november.
Bedste kærlighedsråd: At finde noget at være fælles om skaber en stærk samhørighed.

Vædderen: 21/3-20/4

Der kommer mere ro på, følelsesmæssigt, som året skrider frem, og det er virkelig godt for dit parforhold. Hvor du tidligere har haft en tendens til at træffe hurtige beslutninger,og samtidig være lidt rebelsk, indfinder harmonien sig. Det betyder ikke, at det bliver kedeligt, tværtimod, bare mere stabilt med mindre udsving og temperament. I oktober og november kan der opstå udfordringer, og her er kommunikationen mellem dig og din partner meget vigtig. Undlad at træffe beslutninger om at gå fra hinanden, for problemerne vil løse sig i god tid til en perfekt og dejlig julemåned. Der er masser af glæde i dit forhold, især når I oplever noget sammen.

Igennem hele året er der gode muligheder for et nyt forhold, hvis du er single. Det kan også være, at du foretrækker at vedblive med at være fri, men det er op til dig, da du nærmest få det, som du vil. Du føler dig i harmoni med dig selv, og det tiltrækker andre.

Bedste kærlighedsmåneder: januar, marts og august.
Bedste kærlighedsråd: Du har en indre romantikker gemt i dig, slip den løs.

Tyren: 21/4-20/5

Et fantastisk år venter med masser af dejlig fokus på kærligheden og parforhold. Du og din partner vil vokse og udvikle jer sammen, og nye, fælles interesser spirer og gror. Der er en særlig glæde og masser af sjov i jeres hverdag, som vil lette selv den mest trykkede stemning på de dårlige dage. April er nærmest den eneste måned, hvor der kan opstå lidt uenighed, og det løses let, når I taler sammen. I vil føle jer ekstra tiltrukket af hinanden, så brug tid på at holde i hånd, opfør jer som unge, nyforelskede og være ekstra sensuelle. Tingene kommer ikke helt af sig selv, men I bliver hjulpet godt på vej, det er synd ikke at bruge de gode muligheder.

Romantikken blomstrer gennem hele året, og det bliver næsten umuligt ikke at blive involveret i et fast forhold, hvis du er single. Der er store chancer for at blive gift, du skal løbe hurtigt for ikke at blive indfanget. Nyd året og byd kærligheden inden for.

Bedste kærlighedsmåneder: februar, juni og december.
Bedste kærlighedsråd: Hvis det er muligt, så rejs med din partner og oplev noget nyt.

Tvillingen: 21/5-21/6

Der er ingen tvivl om, at året bliver dejligt. Du og din partner er gode til at planlægge og være sammen om de daglige gøremål. I hygger jer med fælles opgaver og interesser. Da I begge vil føle jer meget sociale, nyder I også at invitere gode venner til en hyggelig middag. Der er mulighed for masser af sjov og grin, jeres humor er vigtig, den bringer jer nemlig tættere på hinanden. Find tid til tosomhed og fælles interesser, I kan hver især få nogle travle perioder, og det er derfor vigtigt med små dates og mulighed for en snak over et glas vin eller kaffe - kun jer to. I behøver ikke at foretage jer meget for at få nogle skønne stunder.

Kærligheden vil komme til dig, der er single, gennem dit daglige arbejde eller et helt tilfældigt og uventet møde, hvor du færdes til daglig. Det kan være en kollega, der introducerer dig, eller en du møder i forbindelse med dit job. Vær derfor åben og social.

Bedste kærlighedsmåneder: maj, juli og november.
Bedste kærlighedsråd: Læg fælles, fremtidige planer. Året 2019 bliver kun endnu bedre.

Krebsen: 22/6-22/7

Du vil opleve, at det bliver et udfordrende år. Det afhænger dog af, hvordan du vælger at takle de problemer, der viser sig. Dit parforhold bliver testet, og kalder i perioder på seriøsitet. Vælger du og din partner at tage fat, hvor der er problemer, er det ikke kun jeres forhold, men også jer som enkeltpersoner der bliver stærkere. Der er ingen hurtige løsninger, men undlad at hænge dig i detaljer, det er det overordnede billede, der gælder. Det hjælper på de hårde tider, når I er fælles om spændende projekter. Det kan være i jeres bolig eller en ny interesse, som I sammen kan kaste jer over. Lange gåture giver også mulighed for en god snak.

Er du ikke i et forhold, så er det bestemt ikke alle, du vil bruge tid på. Du er ikke til pjat, det skal være seriøst, hvis du skal kaste dig ud i noget. Det kan være med en partner, der er ældre end dig, som er loyal og til at stole på. Du kan hurtigt se gennem andre.

Bedste kærlighedsmåneder: januar, maj og september.
Bedste kærlighedsråd: Tag kærligheden seriøs, men vær positiv og optimistisk.

Løven: 23/7-22/8

Året byder på mange gode perioder, men også et par udfordringer. I februar og juli kommer dit parforhold på prøve. Det skaber stress, men er ikke noget, du kan forberede dig på. Er du i et nyt forhold, er det ikke sikkert, at det holder. Er I mere fasttømrede og har tidligere været igennem prøvelser, er der ikke grund til bekymring. Ellers venter spændende oplevelser, romantik og stor mulighed for at bringe jer til fælles forståelse og fælles mål. Få en snak omkring forventninger og værdier. Det er vigtigt, at I har styr på jeres prioriteter, ell ers bliver du frustreret og irritabel. Du kan sagtens slå dig løs, når der er klarhed omkring rammerne.

De seneste år har du som single oplevet kærlighed ved første blik. Nu går du ind i en tid, hvor det bliver seriøst. Løse eller korte forhold vil ikke længere tilfredsstille dig. Derfor må du også ændre på din attitude til parforhold i det hele taget.

Bedste kærlighedsmåneder: april, juni og september.
Bedste kærlighedsråd: Glem ikke at lege og være impulsiv, skab eventyr og spænding.

Jomfruen: 23/8-23/9

Dit kærlighedsliv bliver spændende, og du holder meget af at være sammen med din partner. Der kommer perioder, hvor I nærmest er som nyforelskede. Du har brug for magi og romantik, men i stedet for at vente og måske blive skuffet, så vær åben omkring dine behov. Din partner kan ikke altid gætte sig til, hvad du ønsker. Til tider kommer hverdagen ind og gør det hele lidt rutinepræget og kedeligt. Det er op til dig og din partner at bryde cirklen. Planlæg nogle weekender, hvor I kommer væk sammen og oplever noget nyt. Selvom jeres forhold har varet i mange år, kan I finde nye sider ved hinanden, der inspirerer og glæder. Et nyt sammenhold opstår.

Er du single, har du brug for romantik og spænding. Der skal være noget magisk over et nyt forhold, men det gør, at du ikke altid er realistisk. Det er faktisk ok, for du er glad, og mulighederne er mange helt frem til oktober. Tag en chance, det betaler sig.

Bedste kærlighedsmåneder: februar, maj og juli.
Bedste kærlighedsråd: Tillad dig selv at tage de
lyserøde briller på og lade dig forføre.

Vægten: 24/9-23/10

Har de seneste år været meget omskiftelige, kan du nu glæde dig over en meget mere harmonisk periode. Specielt fra maj til november vil kærligheden og dit parforhold blomstre, har kan du og din partner slappe af og lade romantikken tage over. I er begge indstillet på at skabe et stabilt fundament, hvor I kan støtte og læne jer op ad hinanden. Det skal dog ikke være alvorligt det hele, slå jeg også lidt løs og vær impulsive. Et godt grin og spændende oplevelser vil bringe energi til jeres forhold og rense ud, når der har været spændinger og problemer. Læg fremadrettede planer, som vil gøre jeg begge begejstrede, selv små tiltag kan virkelig gøre en stor forskel.

Er du single, så vil der komme masser af mulighed for sjov og spænding. Du føler dig hurtigt tiltrukket af en potentiel partner, men der skal en del til, før du kaster dig ud i noget seriøst. Du lukker ikke uden videre en person ind i din stabile hverdag.

Bedste kærlighedsmåneder: august, oktober og november.
Bedste kærlighedsråd: Værdsæt de stille perioder og skynd ikke på kærligheden.

Skorpionen: 24/10-22/11

Det bliver et virkelig spændende år, når det kommer til kærlighed og parforhold. Der er ingen tvivl om, at det kræver en del hårdt arbejde og dedikation at bevare harmonien og holde dit forhold på rette kurs. Hvis I begge er villige til at gøre en indsats, så vil det til gengæld blive en periode med spændende oplevelser og muligheder. Generelt har du et positivt syn på tingene, og det hjælper dig også i forhold til din partner. Giv hinanden masser af frihed til udvikling, det duer ikke at holde fast i det gamle, det vil kun skabe splid og jalousi. Det er en god ide, hvis I lægger fælles planer i begyndelsen af året og sørger for løbende at samle op på dem.

Er du single, forelsker du dig hurtigt. Du kan risikere at gå fra det ene forhold til det andet, uden det bliver rigtig seriøst. Du møder nemlig virkelig mange spændende mennesker, og det er svært at vælge. Egentlig er det ok, for du har det sjovt.

Bedste kærlighedsmåneder: marts, september og december.
Bedste kærlighedsråd: Ved vigtige beslutninger er det bedst, at du tager dig god tid til at tænke.

Skytten: 23/11-21/12

Din partner overraskes, du vil nemlig slappe meget mere af og nærmest vende tilbage til dit unge, begejstrede og vilde jeg. Det bliver i perioder et festfyrværkeri at være i nærheden af dig. Du er positiv, glad og god til at finde på forskellige, sjove arrangementer. Intet tyder på, at der opstår nye udfordringer i dit forhold, dem har I taget fat på tidligere, hvor du har sat grænser og sørget for at arbejde med dig selv. Det er dog vigtigt, at I har de samme grundlæggende værdier. Når det er på plads, så kan I virkelig slappe af og folde jer ud. Kast jer ud i fælles projekter og vær impulsive, det skal være sjovt – og det bliver det, når du slår dig løs.

Du har ikke været let at imponere, og derfor har det været begrænset, når det kommer til romantiske muligheder. Du vil opleve, at der sker et skifte. Du løsner op og du får mange tilbud og muligheder. Slå dig lidt løs, kærligheden kommer til dig nu.

Bedste kærlighedsmåneder: april, august og oktober.
Bedste kærlighedsråd: Gør ikke tingene mere komplicerede, end de behøver at være.

Stenbukken: 22/12-20/1

Kærlighed og parforhold er ikke det, du har mest fokus på i det kommende år, men det kan du ændre. Det er vigtigt, at du slipper dit indre legebarn løs, både for din partners, men også for din egen skyld. Du kan skubbe din partner væk ved at fokusere for meget på mål, karriere og praktiske ting. Tænk over, om du ikke også i perioder kan være ufleksibel og stædig. Juli og november bringer udfordringer, så vær opmærksom her. Få romantik ind i hverdagen, det er ikke nok, at du og din partner er gode venner. Lægger I fælles planer og finder noget, som I kan være sammen om, der begejstrer og inspirerer jer begge, så indfinder harmonien og kærligheden sig.

Er du single og ønsker at lave om på det, så må du tage initiativ og være udadvendt. Det kan være svært for andre at turde nærme sig dig. Du skal have en partner, der er seriøs, men også i stand til at bringe dig ud af din komfortzone og få dig til at grine.

Bedste kærlighedsmåneder: marts, oktober og december.
Bedste kærlighedsråd: Find glæden i de små ting og sæt kærligheden på dagsordenen.

610x200_woordy_knap2.jpeg