-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Skønne doughnuts-kugler med æble & kanel
Tilsæt den søde gærdej lidt revet æble, tril dem i knasende kanelsukker, og glem alt om kalorietælling.
Æble-kanel doughnuts
Tid: ca. 40 min. plus hævetid
(ca. 30 stk.)
1½ dl letmælk
50 g smør
25 g gær
2 spsk. sukker
100 g groft revet æble
1 æg
ca. 425 g hvedemel
1 liter solsikke- eller vindruekerneolie til stegning
1 spsk. stødt kanel
200 g sukker
1. Lun mælken, og smelt smørret heri. Hæld væsken i en skål, og opløs gæren heri. Tilsæt sukker, groft revet æble og æg. Ælt hvedemel i dejen lidt ad gangen. Hold lidt af melet tilbage. Ælt, til
dejen er glat og smidig. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted i ca. 20 min.
2. Slå dejen ned på et meldrysset bord. Del den i ca. 30 stk., og tril til små boller. Lad bollerne hæve yderligere ca. 15 min.
3. Bland kanel med sukker på en tallerken.
4. Varm olien i en gryde. Når olien er varm, steges bollerne et par stykker ad gangen. Det tager ca. 3 min. Vend dem undervejs. Tril de færdigbagte doughnuts i sukkeret, mens de endnu er varme.
► SE OGSÅ: 5 lækre opskrifter på kager uden mel
► SE OGSÅ: Banankage med saltet karamel
► SE OGSÅ: Citronmåne med mascarponecreme