Babyspinat med parmaskinke og gedeost

Babyspinat med parmaskinke og gedeost

(6 pers.)

Ingredienser

  • 100 g mandler
  • 250 g babyspinat
  • 200 g gedeost
  • 4 tsk. honning
  • 6 tsk. olivenolie
  • 2 kviste timian
  • 6 skiver parmaskinke
  • 2 avocadoer
  • 50 g høvlet parmesan
  • 1 håndfuld friskbælgede ærter
  • Dressing:
  • 1 spsk. grov sennep
  • 1 tsk. honning
  • 1 spsk. balsamico
  • 4-5 spsk. olivenolie
  • salt, peber

  1. Rist mandlerne i ovnen på 200 gr. i ca. 5-6 min., til de begynder at dufte.
  2. Skyl og tør spinaten. Skær gedeosten i 4 dele, dryp honning og olivenolie over og drys med timian. Bag osten i ovnen på bagepapir i 4-5 min., til osten er blød i midten.
  3. Rist parmaskinken sprød i ovnen i 7-8 min. på bagepapir. Skræl avocadoerne og skær dem i skiver. Anret spinaten i skåle, kom derpå gedeost og så avocado ovenpå. Kom parmesan og ærter over og på toppen 1 skive sprød parmaskinke.
  4. Rør sennep, honning og balsamico sammen, og rør olien i lidt ad gangen, til dressingen er cremet. Smag til med salt og peber. Dryp dressingen ud over salaterne.