-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Blåmuslingesuppe med krydderurter og hvidvin
Perfekt til en forårsaften på terrassen eller altanen med kølig hvidvin i glasset og hjemmebagt brød serveret til.
4
Ingredienser
- 2 kilo blåmuslinger
- 2 skalotteløg, finthakket
- 2 knuste fed hvidløg
- 3 dl tør hvidvin
- 1/4 l piskefløde
- Presset saft af 1/2 citron
- 4 spsk. persille
- 2 kvist timian
- Det hvide af 2 porrer i strimler
- 2 gulerødder i strimler
- 2 skvæt olivenolie
- Salt og peber
Sådan laver du suppen
- Tjek først at muslingerne er levende ved at banke dem let ned i køkkenbordet en ad gangen. Hvis muslingen ikke reagerer ved at lukke sig, er den død og skal kasseres.
- Vask blåmuslingerne grundigt i koldt vand og skær skægget af. Varm en stor gryde op på middel blus med 2 skvæt olivenolie i. Tilsæt først skalotteløg, gulerødder, porrer og timian. Pres hvidløg heri og læg derefter muslingerne i og tilsæt hvidvin. Læg låg på i ca. 4-5 minutter og ryst gryden et par gange undervejs. Tilsæt derefter fløden og smag til med salt og peber. Er der nogen af muslingerne, der ikke har åbnet sig i den varme gryde, skal de kasseres. Smag til med citronsaft og drys med hakket persille før servering.
- Server suppen med godt koldhævet brød.