-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Boller med valnødder
Lækre hjemmebagte grovboller med valnødder. De gode saftige boller er bagt med grahamsmel, så de mætter lidt mere.
15 stk.
Ingredienser
- 25 g gær
- 8 dl lunkent vand el. urtete
- 3 dl grahamsmel
- 1 spsk. salt
- 1 dl olivenolie
- 150 g valnødder
- 700 g hvedemel
- Opløs gæren i lunkent vand. tilsæt grahamsmel, salt, olie og hakkede valnødder. Tilsæt melet lidt ad gangen, og rør og ælt dejen grundigt igennem, den må gerne være klistret.
- Stil dejen overdækket et lunt sted ca. 1 time, eller til den er hævet til dobbelt størrelse.
- Slå dejen ned, og form den til boller, brug evt. en ske til at lægge dejen på pladen med. læg bollerne på en bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve i ca. 10 min.
- Bag bollerne ved 250 gr. i ca. 15 min., og lad dem afkøle på rist.