-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Cheeseburger med lynsyltet agurkesalat
Klassiker serveret med et spicy twist.
4
Ingredienser
- 400-500 g hakket, magert oksekød
- 1-2 spsk syltede milde jalapenos
- salt
- 1 spsk olie til stegning
- 50 g revet gouda eller cheddar
- 4 gode, grove burgerboller
- sprød salat
- Lynsyltet agurkesalat med rødløg:
- 1 lille agurk
- 1 rødløg
- 1 dl riseddike
- 1 dl fint rørsukker
- ½ dl vand
- 1 tsk salt
- Sådan gør du: Begynd med agurkesalaten. Skræl, udkern og snit agurken i skiver, dog ikke for tynde. Snit rødløget. Rør riseddike, rørsukker, vand og salt sammen. Bland agurk og rødløg i lagen, og sæt agurkesalaten i køleskab til brug. Ælt kødet med jalapenos og salt, eller vælg tabasco og hakket chili. Del og form kødet til 4 burgere. Sæt ovnen på 225°, og lun burgerbollerne. Steg burgerne gyldne et par minutter på hver side. Drys ost på kødet, læg låg over panden, og lad osten smelte. Flæk og læg burgerbollerne sammen med salat og lidt agurker, og server resten af de lynsyltede agurker til.
- Energi pr. person: 470 kcal, fedt 28%, protein 32%, kulhydrat 40%