Cremelinser med bær

Cremelinser med bær

Dejen stammer fra det berømtekonditori La Glace, og den erbåde nem og god. Lav den,og læg den i formene dagenfør, den skal bruges, så er detnemt at servere lune, nybagtekonditorkager.

ca. 10 stk.

Ingredienser

  • Mørdej:
  • 2 tsk. vand
  • 1 æggeblomme
  • 100 g blødt smør
  • 50 g sukker
  • 150 g mel
  • Fyld:
  • 2 dl mælk
  • 1 spsk. maizena
  • 50 g sukker
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 2 æg
  • bær til pynt

  1. Rør vand og æggeblommesammen. Rør smør og sukkersammen, og dryp æggeblommeni under omrøring. Tilsætmel og ælt dejen sammen.Lad den hvile køligt, inden denfordeles i passende forme.Kanterne skæres af.
  2. Pisk mælk, maizena, sukker,vanilje og æg sammen, oghæld det i linseformene. Bagde små kager ved 175 gr. i ca.20 min., til de slipper formen,og cremen er stivnet. Lad demblive helt kolde.
  3. Gør bærrene i stand, og pyntkagerne efter smag.