-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Grillspyd med spidskålssalat
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Stegetid: 12 min.
- Ikke fryse-egnede
- Ingredienser:
- 1 kyllingebryst
- 2 svinekoteletter
- 2 lammekoteletter
- 2 grillpølser
- 1-2 grønne squash (tern)
- Marinade:
- 2 fed hvidløg (knuste)
- 1 spsk rosmarin (finthakket)
- 2 spsk citronsaft
- 2 spsk olivenolie
- salt og peber
- Salat:
- 1 spidskål
- 1 spsk citronsaft
- 2 spsk olivenolie
- 250 g cherrytomater (halve)
- mynte og persille (hakket)
- Skær alt kød i store tern og vend dem i marinaden.Lad dem ståog trække ved stuetemperatur i 20 min. eller i køleskabet i 2-6 timer.
- Del kålen i kvarter og skær stokken ud. Skær den i tynde strimler ogvend dem med citronsaft,olie, salt og peber.Vend tomater og krydderurteri.
- Træk kød og squash på spyd og steg dem på en varm grill, grillpande eller under grillen i ovneni ca. 6 min. på hver side.