-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Grillspyd med spidskålssalat
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Stegetid: 12 min.
- Ikke fryse-egnede
- Ingredienser:
- 1 kyllingebryst
- 2 svinekoteletter
- 2 lammekoteletter
- 2 grillpølser
- 1-2 grønne squash (tern)
- Marinade:
- 2 fed hvidløg (knuste)
- 1 spsk rosmarin (finthakket)
- 2 spsk citronsaft
- 2 spsk olivenolie
- salt og peber
- Salat:
- 1 spidskål
- 1 spsk citronsaft
- 2 spsk olivenolie
- 250 g cherrytomater (halve)
- mynte og persille (hakket)
SÅDAN GØR DU
- Skær alt kød i store tern og vend dem i marinaden.Lad dem ståog trække ved stuetemperatur i 20 min. eller i køleskabet i 2-6 timer.
- Del kålen i kvarter og skær stokken ud. Skær den i tynde strimler ogvend dem med citronsaft,olie, salt og peber.Vend tomater og krydderurteri.
- Træk kød og squash på spyd og steg dem på en varm grill, grillpande eller under grillen i ovneni ca. 6 min. på hver side.