Grillstegte squash og tomater med feta og oliven

Grillstegte squash og tomater med feta og oliven

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Stegetid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 4 squash (ca. 1 kg)
  • 500 g cherrytomater (røde og gule)
  • 2+3 spsk olivenolie
  • 1-2 spsk citronsaft
  • 1 fed hvidløg
  • frisk basilikum
  • 200 g fetaost
  • 100 g sorte oliven
  • salt og peber
  • Endvidere: træspyd

  1. Vask squashene og skær dem i runde eller aflange skiver.
  2. Vask tomaterne og træk dem på 8 træspyd. Pensl grønsagerne med olivenolie og steg dem påen varm grill, grillen i ovnen eller på en grillpande.
  3. Pisk en dressing sammen af citronsaft, olivenolie, knust hvidløg og hakket basilikum og smag til med salt og peber.
  4. Læg grønsagerne på et smukt fad. Dryp dressingen over og drys med fetaost og oliven.