Grillstegte squash og tomater med feta og oliven
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Stegetid: 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- 4 squash (ca. 1 kg)
- 500 g cherrytomater (røde og gule)
- 2+3 spsk olivenolie
- 1-2 spsk citronsaft
- 1 fed hvidløg
- frisk basilikum
- 200 g fetaost
- 100 g sorte oliven
- salt og peber
- Endvidere: træspyd
- Vask squashene og skær dem i runde eller aflange skiver.
- Vask tomaterne og træk dem på 8 træspyd. Pensl grønsagerne med olivenolie og steg dem påen varm grill, grillen i ovnen eller på en grillpande.
- Pisk en dressing sammen af citronsaft, olivenolie, knust hvidløg og hakket basilikum og smag til med salt og peber.
- Læg grønsagerne på et smukt fad. Dryp dressingen over og drys med fetaost og oliven.