-
Mistede sin Game Boy: Ali fik tildelt støttepædagog på “Forræder”-slottet
-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen

Grøn salat med brødcroutoner og grønsager
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Koge/stegetid: 8 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 100 g grønne salatblade
- 400-500 g sommergrønsager (blomkål, gulerod, squash, ærter)
- Brødcroutoner:
- 2-3 skiver lyst brød uden skorpe (i tern)
- 1 spsk jomfruolivenolie
- 1 fed hvidløg
- Krydderurtepesto:
- en håndfuld bredbladet persille
- en lille håndfuld frisk basilikum
- lidt timian
- lidt rosmarin
- lidt estragon
- 50 g valnødder
- 1 lille fed hvidløg
- 3-4 spsk olivenolie
- ½-1 dl vand
- Pesto: Skyl krydderurterne grundigt og hak dem fint sammen med valnødder og hvidløg – brug evt. en hurtighakker. Tilsæt olivenolie og vand og smag til med salt og peber.
- Rist brødet gyldent på en pande med olie og hvidløg. Dryp det af på køkkenrulle.
- Skyl og slyng salatbladene og anret dem på et fad eller to tallerkner.
- Del blomkålen i buketter og blanchér dem et par min. i kogende, letsaltet vand.
- Skær gulerødder og squash i tynde bånd med en kartoffelskræller.
- Anret grønsagerne på salaten, dryp med pesto og drys med croutoner.