-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Italiensk brødsalat (panzanella)
(6 pers.)
Ingredienser
- 1 kg solmodne tomater
- 2-3 spsk. havsalt
- 3 skiver ciabattabrød
- 5 spsk. god olivenolie
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. rødvinseddike
- 1 glas ansjoser (45 g)
- 2 spsk. kapers
- 1 rødløg
- 2-3 spsk. sorte oliven uden sten
- 1 bdt. basilikum
- Skyl tomaterne, og skær dem i både. Læg tomatbådene i et dørslag, og drys dem gavmildt med havsalt. Sæt en skål under til at fange saften fra tomaterne.
- Bræk brødet i grove stykker, dryp med 1 spsk. olivenolie, og drys med havsalt. Rist brødet gyldent og sprødt, i en forvarmet ovn på 200 gr. i 6-8 min. Sæt brødet til side.
- Hak hvidløgsfeddet fint. Rør det sammen med rødvinseddike og 4 spsk. olivenolie. Hak ansjoserne, og kom dem i en skål sammen med kapers og dressing. Pil rødløget, og skær det i fine både. Bland rødløg og oliven i skålen. Tilsæt tomater og noget af saften fra tomaterne. Bland brødet i og riv basilikum henover. Lad salaten trække i 15-30 min., før den skal spises, så saften fra tomaterne kan trække ind i brødet.