-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Japansk frokost
Dampede grøntsager og wraps med tun, avocado og salat. Dessert: Gojibær og pære.
Ingredienser
- Grønsager:
- 300 g broccoli, bønner, blomkål
- Dressing:
- 1 spsk knust citrongræs
- Ingefær
- ½ fed knust hvidløg
- Olivenolie
- Salt og peber
- Wraps:
- 2 blade noritang
- 100 g rå tun (der har været frosset)
- 1 avocado i skiver
- Lidt blandet salat, evt. spirer
- Mayonnaise
- Wasabipasta
Sådan gør du:
- Grønsager:
- Grøntsagerne renses og deles i små buketter. Koges i et par minutter i letsaltet vand. Tag op og lad buketterne dryppe godt af.
- Dressing:
- Knus citrongræs og bland med olie, hvidløg, salt og peber. Kom over de varme grøntsager, så dressingen kan trænge ind.
- Wraps:
- Skær tunen i tynde skiver. Del hvert tangblad i to. Smør tangen med en blanding af mayonnaise og wasabi (dosér efter styrke). Anret salat, avocado og tun på tangen og rul sammen. Medbring soya til wrapsene i en lille beholder.