-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Lammekrone vendt i krydret rasp
Lam er herligt i påskedagene! Prøv denne skønne opskrift på lammekrone vendt i rasp og lækre krydderier.
4 personer
Ingredienser
- 1 lammekrone
- 1 dl mel
- friskkværnet peber
- 3 spsk. grov sennep
- 1 spsk. honning
- 80 g rasp lavet af daggammelt brød
- 2 kviste rosmarin
- 1 kvist citrontimian
- 1 spsk. frisk salvie
- 1 citron
- 3-4 spsk. olie til stegning
Sådan gør du:
- Krydr mel med friskkværnet peber. Vend lammekronen heri. Rør sennep og honning. Smør hver kotelet med blandingen på begge sider.
- Blend daggammelt brød til rasp sammen med rosmarin og citrontimian. Riv skallen fint af citronen, og rør citronskal i raspen.
- Vend lammekronen i raspen.
- Tænd ovnen på 180 gr Opvarm olien i en pande. Brun kronen i 4-5 min. på hver side. Steg lammekronen færdig i ovnen i 20 min.