-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Lammekrone vendt i krydret rasp
Lam er herligt i påskedagene! Prøv denne skønne opskrift på lammekrone vendt i rasp og lækre krydderier.
4 personer
Ingredienser
- 1 lammekrone
- 1 dl mel
- friskkværnet peber
- 3 spsk. grov sennep
- 1 spsk. honning
- 80 g rasp lavet af daggammelt brød
- 2 kviste rosmarin
- 1 kvist citrontimian
- 1 spsk. frisk salvie
- 1 citron
- 3-4 spsk. olie til stegning
SÅDAN GØR DU
Sådan gør du:
- Krydr mel med friskkværnet peber. Vend lammekronen heri. Rør sennep og honning. Smør hver kotelet med blandingen på begge sider.
- Blend daggammelt brød til rasp sammen med rosmarin og citrontimian. Riv skallen fint af citronen, og rør citronskal i raspen.
- Vend lammekronen i raspen.
- Tænd ovnen på 180 gr Opvarm olien i en pande. Brun kronen i 4-5 min. på hver side. Steg lammekronen færdig i ovnen i 20 min.