-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
3 gode til madpakken: Mini-calzone, myslibar & rugbrødsboller
Her er nogle lækkerier, der er nemme at tage med som en lille snack på arbejde eller i sportstasken. Se her, hvordan du bager små calzoner, rugbrødsboller, og hvordan du selv laver müslibarer til madpakken.
Myslibarer 20 stk.
20 stk.
150 g mandler
150 g havregryn
100 g rosiner eller tørrede blåbær
50 g græskarkerner
50 g solsikkekerner
50 g sesamfrø
1 dåse kondenseret mælk, ca. 400 g
1 spsk. olie, gerne mandel- eller nøddeolie
¼ tsk. salt
Sådan gør du:
- Hak mandlerne. Bland alle ingredienserne i en skål.
- Fordel massen i en form smurt med smør eller foret med bagepapir f.eks. en stor rugbrødsform. Brug bagsiden af en spiseske til at presse massen godt sammen med. Tykkelsen skal være ca. 3 cm.
- Bag ved 175 gr. ca. 30 min. Afkøl.
- Skær i ca. 20 barer.
Kondenseret mælk: Kondenseret mælk som er brugt i müslibarerne, er fremstillet af komælk,der er blevet koncentreret ved lang tids kogning. Det er også sødet med sukker.
Rugbrødsboller med chokolade
20 stk.
15 g gær
3 dl vand
2 dl kærnemælk
3 spsk. sirup
2 spsk. kakao
200 g solsikkekerner
2 tsk. salt
300 g rugmel
ca. 300 g hvedemel
100 g hakket mørk chokolade
1 æg til pensling
3-4 spsk. solsikkekerner til drys
Sådan gør du
- Udrør gæren i vandet. Rør de øvrige ingredienser i.
- Ælt dejen smidig, og stil den til tildækket til hævning ca. 4 timer.
- Form 20 runde, lidt flade boller. Pensl med æg, og drys med solsikkekerner.
- Bag bollerne ca. 18 min. ved 200 gr.
Små calzoner med skinke
30 stk.
25 g gær
4 dl lunkent vand
2 tsk. salt
120 g fuldkornsdurumhvedemel
ca. 450 g hvedemel
Desuden:
1½ dl pizzasauce (færdigkøbt fra glas)
150 g kogt, røget skinke
100 g revet mild pizzaost
oregano og lidt olivenolie
1 sammenpisket æg til pensling
Sådan gør du
- Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser.
- Ælt dejen igennem til den er meget smidig. Stil dejen til hævning ca. 1 time.
- Del dejen i 30 stykker. Tryk dem ud til flade cirkler.
- Smør pizzasauce på, og fordel hakket skinke og ost over. Drys med oregano, og dryp med lidt olie.
- Fold sammen til halvmåner. Læg dem på bagepapir.
- Pensl med æg, og drys med oregano.
- Bag calzonepizzaerne i ovnen ved 225 gr. i ca. 12-15 min.