-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Mormors tarteletter med rejer
Når mormors tarteletter skulle strække lidt på middagsmaden, så serverede hun fiskeboller i dildsauce og pyntede med et par rejer.
6-8 personer
Ingredienser
- 1 lille løg
- lidt smør
- 1 spsk. mel
- 1 dl væde fra fiskebollerne
- 1 ds. fiskeboller (ca. 260 g netto)
- ½-1 dl mælk eller fløde
- masser af frisk dild
- citronsaft, salt, peber
- Pynt: rejer
- Pil løget, hak det fint, og steg det i lidt smør. Tilsæt mel og rør, til det er jævnt fordelt. Hæld væden fra fiskebollerne ved og rør, til saucen jævner. Hæld fiskebollerne i saucen og derefter lidt mælk eller fløde, til konsistensen er tilpas.
- Varm retten godt igennem, tilsæt masser af friskhakket dild og smag til med citronsaft, salt og peber.
- Fordel fyldet i de varme tarteletter, drys med lidt rejer og server straks.