cupcakes med æbler
SPONSORERET indhold

Æblecupcakes med kokos frosting

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Fantastiske æblecupcakes

Af: Lisbeth Tordendahl og Susanne Knutzen Foto: Tia Borgsmidt
14. nov. 2014 | Mad | Fit living
7 stk.

Ingredienser

3 mellemstore æg
30 g ahornsirup eller æblesirup
25 g kokosolie
35 g kokosfibermel
salt
1 spsk vand
½ tsk æbleeddike
½ tsk vaniljepulver
½ tsk stødt kardemomme
½ tsk stødt kanel
150 g æbler, renset og søde
¼ tsk natron

Sådan gør du:

Tænd ovnen pa 175°. Pisk æg godt med sirup. Rør kokosolie i og derefter kokosmel, en knivspids salt, vand, eddike og krydderier. Skær halvdelen af æblerne i småstykker og riv den anden halvdel groft. Bland i dejen og rør til sidst natron i.
Fordel i 6-7 muffinforme afhængigt af størrelsen. Bag ca. 25 minutter.
Frosting: Vær opmærksom på, at du skal have en dåse kokosmælk i køleskabet mindst to timer, inden du kan lave frostingen. Rør kokosmælkefedtet med honning, så det er fri for klumper. Smør cremen på kagerne eller kom den i en pose og lad den ligge på køl et par timer. Klip et lille hul i posen og dekorer kagen i et smukt mønster. Fordel frostingen over de afkølede muffins og pynt med kokoschips og hakkede pistaciekerner.

Opskriften er fra Lisbeth Tordendahls bog Det søde - sundhed & nydelse. Forlaget Wisefood