Asparges med crumble

Foto: Betina Hastoft Asparges er det lækreste tilbehør.

Asparges med crumble

Når butikshylderne endelig bugner med friske grønne asparges, så ved man bare, at det er forår. Prøv denne opskrift på lækkert tilbehør til middagen med asparges og sprød crumble.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer

  • 2 bundter grønne asparges
  • 3 skiver landbrød
  • 50 g hasselnødder
  • 50 g pistacienødder
  • salt og peber
  • 1 spsk. oregano
  • 3 spsk. olivenolie
  • 25 g parmesan

Sådan gør du:

  1. Bræk enderne af aspargeserne, og skyl dem under koldt vand.
  2. Tænd ovnen på 200 gr.
  3. Skær landbrød i små tern. Hak nødderne groft. Bland brødtern sammen med de hakkede nødder i en skål. Tilsæt salt, peber, oregano og to spiseske olivenolie. Vend det hele godt sammen.
  4. Beklæd en bageplade med bagepapir. Læg aspargeserne på pladen og dryp med olivenolie.
  5. Drys brødblandingen henover aspargeserne. Sæt pladen på midterste ovnribbe i 12-15 min. Lige inden servering høvles parmesan over.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Asparges og Tilbehør