Asparges med ricotta og parmaskinke
SPONSORERET indhold

Asparges med ricotta og parmaskinke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Asparges med ricotta og parmaskinke er den perfekte snack. De er perfekte til et godt glas vin, men er også lækre som tilbehør til middagen.

Af: Marie Melchior Foto: Betina Hastoft
24. apr. 2020 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

  • 12 grønne asparges
  • 1 dl ricotta
  • 1 usprøjtet citron
  • 1 spsk. finthakket citrontimian
  • salt og peber
  • 12 skiver parmaskinke
  • 50 g revet parmesan
  • 1 spsk. olivenolie

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 200 gr. Bræk enderne af aspargeserne, og skyl dem under koldt vand. Tør dem i et viskestykke.
  2. Kom ricotta i en skål. Riv citronskal helt fint. Rør ricotta med citronskal, citrontimian, salt og peber.
  3. Læg parmaskinke på et bræt. Smør hver skive med ricotta i et tyndt lag. Læg en asparges, og rul sammen til en rulle.
  4. Kom aspargesruller i en bradepande. Dryp med olivenolie, og drys med revet parmesan.
  5. Sæt bradepanden på midterste ovnribbe i 10-12 min., til skinken ser sprød ud, og osten er smeltet.

Anbefalet til dig