Bacon briochebrød
SPONSORERET indhold

Bacon briochebrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Er du vild med bacon, så prøv at komme det i et blødt briochebrød, hvor det giver en dejlig røget smag. Server det nybagte brød med en lækker avocadospread.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
04. maj. 2020 | Mad | Hendes Verden
1 stk.

Ingredienser

  • 100 g bacon i skiver

Briochebrød:

  • 25 g gær
  • 2 dl lunkent vand
  • 2 æg
  • 1 tsk. salt
  • 1 spsk. sukker
  • 100 g smør
  • ca. 500 g hvedemel
  • 1 sammenpisket æg til pensling

Sådan gør du:

  1. Steg baconskiverne sprøde i olie på en pande. Afdryp dem på køkkenrulle. Kom dem i en foodprocessor, og miks dem fint.
  2. Udrør gæren i vandet. Kom æg, salt og sukker i. Smuldr smørret i hvedemelet. Bland gærblandingen, bacon og melblandingen, ælt dejen let sammen. Stil dejen til hævning ca. 1 time.
  3. Kom dejen i en brødform foret med bagepapir. Lad brødet efterhæve 20 min.
  4. Bag brødet ved 175 gr. ca. 1 time, til det er gyldent og gennembagt.

Anbefalet til dig