-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Bacon briochebrød
Er du vild med bacon, så prøv at komme det i et blødt briochebrød, hvor det giver en dejlig røget smag. Server det nybagte brød med en lækker avocadospread.
1 stk.
Ingredienser
- 100 g bacon i skiver
Briochebrød:
- 25 g gær
- 2 dl lunkent vand
- 2 æg
- 1 tsk. salt
- 1 spsk. sukker
- 100 g smør
- ca. 500 g hvedemel
- 1 sammenpisket æg til pensling
Sådan gør du:
- Steg baconskiverne sprøde i olie på en pande. Afdryp dem på køkkenrulle. Kom dem i en foodprocessor, og miks dem fint.
- Udrør gæren i vandet. Kom æg, salt og sukker i. Smuldr smørret i hvedemelet. Bland gærblandingen, bacon og melblandingen, ælt dejen let sammen. Stil dejen til hævning ca. 1 time.
- Kom dejen i en brødform foret med bagepapir. Lad brødet efterhæve 20 min.
- Bag brødet ved 175 gr. ca. 1 time, til det er gyldent og gennembagt.