Bagt auberginesalat
Foto: Maria Warnke Nørregaard Den lækreste salat.

Bagt auberginesalat

Skal aftensmaden være sund og velsmagende? Så prøv denne lækre og fyldige salat med bagt aubergine og linser.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 30 minutter
plate 2 personer

  • 2 auberginer, i mundrette stykker
  • 500 g tomater, i halve eller kvarte
  • 2 løg, i halve eller kvarte
  • 2 tsk. olivenolie
  • 300 g kogte, grønne linser
  • 1 dl persille, hakket
  • 1 stort fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk. økologisk citronskal
  • 1 spsk. ristede pinjekerner
  • Salt
  • Peber
Energi pr. person:
463 Kcal
Fedt:
19 %
Protein:
21 %
Kulhydrat:
60 %

Sådan gør du:

  1. Bland alle grøntsagerne med olivenolie, krydr med salt og peber og bred dem ud på en plade med bagepapir.
  2. Bag grøntsagerne gyldne og møre ved 225 grader varmluft i 15-20 minutter.
  3. Vend grøntsagerne med de kogte linser, persille, hvidløg og citronskal, og drys med ristede pinjekerner til sidst.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Sunde salater, Aubergine og Hovedret