Bagt fisk med jordskokker og stenbiderrogn i syrnet fløde
SPONSORERET indhold

Bagt fisk med jordskokker og stenbiderrogn i syrnet fløde

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Forkæl familien med et måltid helt i fisk – enkelt, nærende og fuld af smag.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
04. apr. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
Total: 30 min

Ingredienser

saften af 1 citron
3 dl fløde
600 g jordskokker
4 forårsløg
salt og peber
200 g stenbiderrogn
600 g fast, hvid fisk – f.eks. torsk eller lange

Sådan gør du:

Bring citron og fløde i kog i en lille gryde. Skræl jordskokkerne, og skær dem i små tern. Kom dem straks op i den kogende fløde, og kog i 10 minutter. Smag til med salt og peber. Kom forårsløgene med i, og vend rundt, inden du tager gryden fra varmen og vender stenbiderrognen i.

Skær fisken i passende stykker, og kom den på en bageplade. Drys med salt, og bag fisken i ovnen ved 180 grader i 8-10 min.
Server fisk og syrnet fløde sammen i dybe tallerkener.

PRØV OGSÅ Croque madame med røget torskerogn og grøn salat

FÅ MERE inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter