-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt

Bagt fisk med jordskokker og stenbiderrogn i syrnet fløde
Forkæl familien med et måltid helt i fisk – enkelt, nærende og fuld af smag.
Total:30 minutter
Ingredienser
- saften af 1 citron
- 3 dl fløde
- 600 g jordskokker
- 4 forårsløg
- salt og peber
- 200 g stenbiderrogn
- 600 g fast, hvid fisk – f.eks. torsk eller lange
Sådan gør du:
- Bring citron og fløde i kog i en lille gryde. Skræl jordskokkerne, og skær dem i små tern. Kom dem straks op i den kogende fløde, og kog i 10 minutter. Smag til med salt og peber. Kom forårsløgene med i, og vend rundt, inden du tager gryden fra varmen og vender stenbiderrognen i.
- Skær fisken i passende stykker, og kom den på en bageplade. Drys med salt, og bag fisken i ovnen ved 180 grader i 8-10 min.
- Server fisk og syrnet fløde sammen i dybe tallerkener.
- FÅ MERE inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter