Bagt torsk med kapersvinaigrette
SPONSORERET indhold

Bagt torsk med kapersvinaigrette

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Der er masser af fisk derude, så vælg den torskefisk, der er mest lækker hos fiskehandleren og prøv denne nemme version af bagt torsk med kapersvinaigrette

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
08. apr. 2019 | Opskrift | Fit living
2 personer | Total: 20 min

Ingredienser

400 g torsk i filet (uden skind og ben)
1 tsk. smør
Salt

Salat:

½ blomkål
½ bundt forårsløg
1 hjertesalat
1 håndfuld dild
½ agurk

Vinaigrette:

2 tsk. flydende honning
3 spsk. hvidvinseddike
3 spsk. olivenolie
1 spsk. finthakkede skalotteløg
1 lille håndfuld dild
2 spsk. groft­ hakkede kapers
Salt og peber

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    441 Kcal
  • Fedt:
    50 %
  • Protein:
    36 %
  • Kulhydrat:
    14 %

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Del fisken i portionsstykker, og sæt dem på bagepapir på en bageplade.
  3. Top med en smule smør og lidt salt.
  4. Bag dem i den varme ovn i 10-12 minutter, til fisken er akkurat gennemtilberedt.
  5. Snit imens blomkålen i skiver og forårsløget fint.
  6. Skær salaten i både, hak dilden groft, og skær agurken i tern.
  7. Rør honning og eddike sammen. Rør olivenolie i. Vend løg, dild og kapers i, og smag til med salt og peber.
  8. Anrét salat og fisk på tallerkner.
  9. Dryp med vinaigrette, og servér.

Anbefalet til dig