Blåbærsnitter med mandler og hvid chokolade
SPONSORERET indhold

Blåbærsnitter med mandler og hvid chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Snitter behøver ikke altid være med hindbær! Prøv bare dette bud på blåbærsnitter med mandler og hvid chokolade.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Tia Borgsmidt
02. aug. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
ca. 10 stk.

Ingredienser

175 g smør
175 g hvedemel
75 g mandelmel eller smuttede malede mandler
¼ tsk. hjortetaksalt
1 tsk. vaniljesukker
2 æggeblommer
50 g flormelis

Fyld:
1 dl blåbærmarmelade (se boks)

Pynt:
200 g hvid chokolade
25 g smør
Friske blåbær

Sådan gør du

  1. Smuldr smørret i hvedemel og mandelmel. Tilsæt hjortetaksalt, vaniljesukker, æggeblommer og flormelis. Saml dejen, og pak den ind i plastfilm. Lad den hvile 30 min. i køleskab.
  2. Del dejen i to stykker. Hvert stykke udruller du til en rektangel 8 cm bred og 35 cm lang, dejen skal være ca. ½ cm tyk.
  3. Læg den ene dejplade over på en plade med bagepapir. Fordel blåbærmarmelade over. Læg den anden dejplade over.
  4. Bag kagen ved 180 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe.
  5. Smelt chokolade og smør over vandbad, og pensl det på kagen.
  6. Skær kagen i snitter.
  7. Pynt med friske, skyllede og afdryppede blåbær. Afkøl snitterne.

Anbefalet til dig