-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Blåbærsnitter med mandler og hvid chokolade
Snitter behøver ikke altid være med hindbær! Prøv bare dette bud på blåbærsnitter med mandler og hvid chokolade.
ca. 10 stk.
Ingredienser
- 175 g smør
- 175 g hvedemel
- 75 g mandelmel eller smuttede malede mandler
- ¼ tsk. hjortetaksalt
- 1 tsk. vaniljesukker
- 2 æggeblommer
- 50 g flormelis
- Fyld:
- 1 dl blåbærmarmelade (se boks)
- Pynt:
- 200 g hvid chokolade
- 25 g smør
- Friske blåbær
Sådan gør du
- Smuldr smørret i hvedemel og mandelmel. Tilsæt hjortetaksalt, vaniljesukker, æggeblommer og flormelis. Saml dejen, og pak den ind i plastfilm. Lad den hvile 30 min. i køleskab.
- Del dejen i to stykker. Hvert stykke udruller du til en rektangel 8 cm bred og 35 cm lang, dejen skal være ca. ½ cm tyk.
- Læg den ene dejplade over på en plade med bagepapir. Fordel blåbærmarmelade over. Læg den anden dejplade over.
- Bag kagen ved 180 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe.
- Smelt chokolade og smør over vandbad, og pensl det på kagen.
- Skær kagen i snitter.
- Pynt med friske, skyllede og afdryppede blåbær. Afkøl snitterne.