Blondekager med skum og bær
Foto: Betina Hastoft Nem dessert på 15 minutter

Blondekager med skum og bær

Prøv disse knasende sprøde blondekager med skum og bær, der er hurtige at lave og smager skønt.

printer Print
clock 15 minutter
plate 10 stk.

100 g smør
150 g sukker
2 spsk. mel
3 spsk. piskefløde
100 g mandelflager

Tilbehør:

2 dl piskefløde
diverse bær; jordbær, blåbær, hindbær

Sådan gør du:

  1. Smelt smør ved lav varme i en gryde. Tilsæt sukker og rør rundt.
  2. Herefter kom mel og fløde i og lad det koge op under omrøring. Rør mandelflagerne i.
  3. Beklæd bageplader med bagepapir.
  4. Tænd ovnen på 200 gr. Sæt små skefulde af dejen på pladen. Sørg for god afstand imellem, ellers smelter kagerne sammen.
  5. Bag blondekagerne på midterste ovnribbe i 6-7 min.
  6. Afkøl kagerne på en bagerist. Pisk fløden til skum, og skyl bær. Server blondekagerne til.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kage, Bær, Småkager, Dessert og Bageopskrifter