
SPONSORERET indhold
Blondekager med skum og bær
Prøv disse knasende sprøde blondekager med skum og bær, der er hurtige at lave og smager skønt.
10 stk. |
Total: 15 min
Ingredienser
100 g smør
150 g sukker
2 spsk. mel
3 spsk. piskefløde
100 g mandelflager
Tilbehør:
2 dl piskefløde
diverse bær; jordbær, blåbær, hindbær
Sådan gør du:
- Smelt smør ved lav varme i en gryde. Tilsæt sukker og rør rundt.
- Herefter kom mel og fløde i og lad det koge op under omrøring. Rør mandelflagerne i.
- Beklæd bageplader med bagepapir.
- Tænd ovnen på 200 gr. Sæt små skefulde af dejen på pladen. Sørg for god afstand imellem, ellers smelter kagerne sammen.
- Bag blondekagerne på midterste ovnribbe i 6-7 min.
- Afkøl kagerne på en bagerist. Pisk fløden til skum, og skyl bær. Server blondekagerne til.