Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Brombærtrifli
Foto: LINE THIT KLEIN Brombærtrifli

Brombærtrifli

Brombærtrifli

Trifli er en evigt skøn dessertklassiker – her med sæsonens sorte bær.

plate 4
printer Print

3 pasteuriserede æggeblommer
50 g flormelis
½ vaniljestang
1½ dl piskefløde
100 g makroner
200 g friske brombær
evt. 1 ubehandlet citron, kun skallen
evt. ½ dl sherry til makronerne

Sådan laver du brombærtrifli:

Pisk æggeblommerne med flormelissen og vaniljen til en cremet æggesnaps. Pisk fløden til flødeskum og vend den i æggesnapsen. Nu har du en dejlig råcreme til din trifli.

Anret triflien i 4 glas. Kom lidt knuste makroner i bunden af glasset evt. med lidt sherry på. Så et lag brombær og herefter lidt råcreme.

Gentag dette mønster, til der ikke er mere råcreme og brombær (der skal gerne være to lag). Pynt evt. med lidt revet citronskal på toppen.

PRØV OGSÅ: Mørdejstærte med æble og tranebær

Se, hvad vi ellers skriver om: Brombær og Trifli