Brombærtrifli
SPONSORERET indhold

Brombærtrifli

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Trifli er en evigt skøn dessertklassiker – her med sæsonens sorte bær.

Af: MAI KNAUER Foto: LINE THIT KLEIN
04. sep. 2019 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

3 pasteuriserede æggeblommer
50 g flormelis
½ vaniljestang
1½ dl piskefløde
100 g makroner
200 g friske brombær
evt. 1 ubehandlet citron, kun skallen
evt. ½ dl sherry til makronerne

Sådan laver du brombærtrifli:

  1. Pisk æggeblommerne med flormelissen og vaniljen til en cremet æggesnaps. Pisk fløden til flødeskum og vend den i æggesnapsen. Nu har du en dejlig råcreme til din trifli.
  2. Anret triflien i 4 glas. Kom lidt knuste makroner i bunden af glasset evt. med lidt sherry på. Så et lag brombær og herefter lidt råcreme.
  3. Gentag dette mønster, til der ikke er mere råcreme og brombær (der skal gerne være to lag). Pynt evt. med lidt revet citronskal på toppen.