
SPONSORERET indhold
Brombærtrifli
Trifli er en evigt skøn dessertklassiker – her med sæsonens sorte bær.
4
Ingredienser
3 pasteuriserede æggeblommer
50 g flormelis
½ vaniljestang
1½ dl piskefløde
100 g makroner
200 g friske brombær
evt. 1 ubehandlet citron, kun skallen
evt. ½ dl sherry til makronerne
Sådan laver du brombærtrifli:
- Pisk æggeblommerne med flormelissen og vaniljen til en cremet æggesnaps. Pisk fløden til flødeskum og vend den i æggesnapsen. Nu har du en dejlig råcreme til din trifli.
- Anret triflien i 4 glas. Kom lidt knuste makroner i bunden af glasset evt. med lidt sherry på. Så et lag brombær og herefter lidt råcreme.
- Gentag dette mønster, til der ikke er mere råcreme og brombær (der skal gerne være to lag). Pynt evt. med lidt revet citronskal på toppen.