Opskrift på burger ned avocadomousse og gedefeta
SPONSORERET indhold

Burger med avocadomousse og gedefeta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Juicy burger med avocadomousse og gedefeta. Avocadomoussen smager perfekt i en burger og er tilmed meget sundt og nærende. Få opskriften her.

Af: Louise Bruun Foto: Mikkel Adsbøl
09. sep. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
Burger til 4 personer | Total: 20 min

Ingredienser

Burger med avocadomousse og gedefeta

500 g hakket oksekød (lavet til hakkebøffer)
4 burgerboller

Avocadomousse
2 avocadoer
3 spsk yoghurt 10 %
3 fed hvidløg, finthakket
1 citron, saften heraf
½ tsk cayennepeber
½ hakket persille
havsalt

½ bundt basilikum
½ bundt brøndkarse
½ bundt koriander
40 g gedefeta, i små stykker
2 store tomater, skåret i skiver
¼ agurk, skåret i skiver
1 rødløg, skåret i ringe

Sådan laver du burger med avocadomousse med gedefeta

Lav hakkedrenge ud af det hakkede kød.

Mos avocadoerne med yoghurt og de andre ingredienser.

Kom bollerne i ovnen, og saml den labreste burger med bøf, krydderurter, tomat, agurk, gedefeta og avocadomousse.

Tip:
Du kan også komme romescosauce i burgeren - opskriften finder du her
Den er stærk og passer perfekt til de andre råvarer.