
Burger med avocadomousse og gedefeta
Juicy burger med avocadomousse og gedefeta. Avocadomoussen smager perfekt i en burger og er tilmed meget sundt og nærende. Få opskriften her.
Ingredienser
Burger med avocadomousse og gedefeta
500 g hakket oksekød (lavet til hakkebøffer)
4 burgerboller
Avocadomousse
2 avocadoer
3 spsk yoghurt 10 %
3 fed hvidløg, finthakket
1 citron, saften heraf
½ tsk cayennepeber
½ hakket persille
havsalt
½ bundt basilikum
½ bundt brøndkarse
½ bundt koriander
40 g gedefeta, i små stykker
2 store tomater, skåret i skiver
¼ agurk, skåret i skiver
1 rødløg, skåret i ringe
Sådan laver du burger med avocadomousse med gedefeta
Lav hakkedrenge ud af det hakkede kød.
Mos avocadoerne med yoghurt og de andre ingredienser.
Kom bollerne i ovnen, og saml den labreste burger med bøf, krydderurter, tomat, agurk, gedefeta og avocadomousse.
Tip:
Du kan også komme romescosauce i burgeren - opskriften finder du her
Den er stærk og passer perfekt til de andre råvarer.