Cæsarsalat med squashnudler og cremet avocadodressing
SPONSORERET indhold

Cæsarsalat med squashnudler og cremet avocadodressing

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Cæsarsalat er en favorit hos mange! Prøv denne sunde version med squash og pesto, der nemt kan medbringes i picnickurven.

Af: Mai Knauer Foto: Columbus Leth
11. jun. 2020 | Opskrift | Fit living
2 personer

Ingredienser

  • 300 g kyllingebryst
  • 1 lille løg
  • 4 laurbærblade
  • 1 squash
  • 3 spsk. friske ærter

Pesto:

  • 1 avocado
  • 1 dl friske basilikumblade
  • 5-6 spsk. vand
  • 2-3 spsk. citronjuice
  • 25 g parmesanost
  • Salt
  • Friskkværnet peber

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    332 Kcal
  • Fedt:
    34 %
  • Protein:
    44 %
  • Kulhydrat:
    22 %

Sådan gør du:

  1. Kog kyllingebryst i en gryde med vand, så det dækker, løg i grove stykker og laurbærblade i ca. 1518 minutter. Tag kyllingen op, og lad den køle af.
  2. Skyl squashen, og riv den eller skær den i strimler med en spiralizer. Fyld avocado, basilikum (gem et par blade til pynt), vand, citronjuice og det meste af parmesanen i en blender sammen med salt og peber. Kør det til en fin pesto.
  3. Fordel squashen på to tallerkner eller i to beholdere med tætsluttende låg. Riv stykker af kyllingebryst over sammen med de fleste af ærterne.
  4. Hæld pestoen over, og bland salaten godt. Pynt med ærter, parmesan og basilikumblade.

Anbefalet til dig