Cæsarsalat med squashnudler og cremet avocadodressing
Foto: Columbus Leth Sund og lækker cæsarsalat!

Cæsarsalat med squashnudler og cremet avocadodressing

Cæsarsalat er en favorit hos mange! Prøv denne sunde version med squash og pesto, der nemt kan medbringes i picnickurven.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 2 personer

  • 300 g kyllingebryst
  • 1 lille løg
  • 4 laurbærblade
  • 1 squash
  • 3 spsk. friske ærter

Pesto:

  • 1 avocado
  • 1 dl friske basilikumblade
  • 5-6 spsk. vand
  • 2-3 spsk. citronjuice
  • 25 g parmesanost
  • Salt
  • Friskkværnet peber
Energi pr. person:
332 Kcal
Fedt:
34 %
Protein:
44 %
Kulhydrat:
22 %

Sådan gør du:

  1. Kog kyllingebryst i en gryde med vand, så det dækker, løg i grove stykker og laurbærblade i ca. 1518 minutter. Tag kyllingen op, og lad den køle af.
  2. Skyl squashen, og riv den eller skær den i strimler med en spiralizer. Fyld avocado, basilikum (gem et par blade til pynt), vand, citronjuice og det meste af parmesanen i en blender sammen med salt og peber. Kør det til en fin pesto.
  3. Fordel squashen på to tallerkner eller i to beholdere med tætsluttende låg. Riv stykker af kyllingebryst over sammen med de fleste af ærterne.
  4. Hæld pestoen over, og bland salaten godt. Pynt med ærter, parmesan og basilikumblade.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Cæsarsalat, Squash, Avocado, Pesto, Sunde salater og Frokost