salat
Foto: Maria Nørregaard

Carpaccio & spidskålssalat

Giv den klassiske carpaccio et sundt tvist med spidskål og citronolie.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)

300 g kalvecarpaccio
SPIDSKÅLSSALAT:
½ spidskål
1 lille, slank courgette
1 potte ærteskud eller 1 bdt. basilikum
35 g høvlet fast ost
1 spsk citronolivenolie
salt, peber
TILBEHØR:
200 g fuldkornsbrød

Sådan gør du:

Snit spidskål og courgette papirtyndt og bland dem med ærteskud eller basilikum, høvlet ost og olie. Smag til med salt og peber. Anret carpaccioen med salaten og server med brød.
Tips: En nem forret, hvis du får gæster.


Energi pr. person: 290 kcal, fedt 25%, protein 35%, kulhydrat 40%

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Aftensmad og Nem forret