salat
SPONSORERET indhold

Carpaccio & spidskålssalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Giv den klassiske carpaccio et sundt tvist med spidskål og citronolie.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Nørregaard
03. maj. 2013 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

300 g kalvecarpaccio
SPIDSKÅLSSALAT:
½ spidskål
1 lille, slank courgette
1 potte ærteskud eller 1 bdt. basilikum
35 g høvlet fast ost
1 spsk citronolivenolie
salt, peber
TILBEHØR:
200 g fuldkornsbrød

Sådan gør du:

Snit spidskål og courgette papirtyndt og bland dem med ærteskud eller basilikum, høvlet ost og olie. Smag til med salt og peber. Anret carpaccioen med salaten og server med brød.
Tips: En nem forret, hvis du får gæster.


Energi pr. person: 290 kcal, fedt 25%, protein 35%, kulhydrat 40%