Champignonsuppe med bruschetta
SPONSORERET indhold

Champignonsuppe med bruschetta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det tager ikke mange minutter at lave denne fine suppe, der serveres med bruschetta.

19. jan. 2012 | Mad | Hendes Verden
1 person

Ingredienser

1 skalotteløg,
1 bk. rensede og skivede champignoner (200 g),
lidt olie til stegning,
1 tsk. karry (vælg din yndlingstype),
1 lille stykke lime- eller citronskal,
2 dl vand,
2 dl fløde,
1 spsk. maizena,
1 forårsløg,
skiver af flute efter appetit,
1 kryddertomat
og evt. 1 fed hvidløg.

  1. Hak det pillede løg, og svits det hurtigt i lidt fedtstof sammen med karry og champignoner.
  2. Tilsæt vand og lime- eller citronskal, og lad suppen koge et par minutter.
  3. Rør fløde og maizena sammen, og hæld det i suppen sammen med renset og snittet forårsløg.
  4. Smag til med salt og peber, og kasser citrusskallen.
  5. Rist brødskiverne, og gnid dem evt. med hvidløg, og dæk med en halveret, grofthakket tomat.