
SPONSORERET indhold
Champignonsuppe med bruschetta
Det tager ikke mange minutter at lave denne fine suppe, der serveres med bruschetta.
1 person
Ingredienser
1 skalotteløg,
1 bk. rensede og skivede champignoner (200 g),
lidt olie til stegning,
1 tsk. karry (vælg din yndlingstype),
1 lille stykke lime- eller citronskal,
2 dl vand,
2 dl fløde,
1 spsk. maizena,
1 forårsløg,
skiver af flute efter appetit,
1 kryddertomat
og evt. 1 fed hvidløg.
- Hak det pillede løg, og svits det hurtigt i lidt fedtstof sammen med karry og champignoner.
- Tilsæt vand og lime- eller citronskal, og lad suppen koge et par minutter.
- Rør fløde og maizena sammen, og hæld det i suppen sammen med renset og snittet forårsløg.
- Smag til med salt og peber, og kasser citrusskallen.
- Rist brødskiverne, og gnid dem evt. med hvidløg, og dæk med en halveret, grofthakket tomat.