Chili con carne
SPONSORERET indhold

Chili con carne

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
28. aug. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

400 g hakket oksekød, maks. 10 % fedt
1 spsk. olivenolie
1 løg
1 glas (230 g) medium tacosauce
3 dl bouillon
2 spsk. koncentreret tomatpuré
2 tsk chili spice mix fra Santa Maria-serien
2 tsk. oregano
1 ds. kidneybønner
salt, peber
frisk koriander, limebåde eller persille til pynt
Tilbehør:
løse ris
samt grønsagsfad med avocadoer, majs, tomater, agurk og grøn salat

  1. Hak løget. Varm olien op i en stegegryde. Brun kødet. Kom løget i, og svits det kort med. Tilsæt de øvrige ingredienser undtagen bønnerne. Kog op. Lad retten småsnurre under låg ca. 10 min.
  2. Kom bønnerne i, og kog dem med 5 min. Smag til med salt og peber.
  3. Pynt med koriander eller persille.