
SPONSORERET indhold
Chili con carne
4 personer
Ingredienser
400 g hakket oksekød, maks. 10 % fedt
1 spsk. olivenolie
1 løg
1 glas (230 g) medium tacosauce
3 dl bouillon
2 spsk. koncentreret tomatpuré
2 tsk chili spice mix fra Santa Maria-serien
2 tsk. oregano
1 ds. kidneybønner
salt, peber
frisk koriander, limebåde eller persille til pynt
Tilbehør:
løse ris
samt grønsagsfad med avocadoer, majs, tomater, agurk og grøn salat
- Hak løget. Varm olien op i en stegegryde. Brun kødet. Kom løget i, og svits det kort med. Tilsæt de øvrige ingredienser undtagen bønnerne. Kog op. Lad retten småsnurre under låg ca. 10 min.
- Kom bønnerne i, og kog dem med 5 min. Smag til med salt og peber.
- Pynt med koriander eller persille.