Chokoladehjerter
SPONSORERET indhold

Sund & nem konfekt: Chokoladehjerter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En rigtigt lækker og nem chokoladesnack. Den kan varieres med f.eks. revet appelsin. Et rigtig sundt alternativ til andre julegodter. Nødderne i opskriften indeholder sunde fedtstoffer, og chokoladen indeholder antioxidanter.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
17. dec. 2013 | Mad | ALT for damerne

Ingredienser

[125 kcal pr. stk.]
12 stk.
100 g pistacienødder, hasselnødder eller andre nødder
200 g mørk chokolade, 72%
evt. lidt frysetørrede jordbær eller skovbær



Sådan gør du:

 1/ Rist nødderne på en tør pande i et par minutter. Lad nødderne køle lidt af. Hvis du bruger hasselnødder, skal du rulle dem i et viskestykke, så hinderne kommer af.

2/ Fordel nødderne i 12 silikoneforme, evt. sammen med frysetørrede bær.

3/ Smelt chokoladen over et vandbad, og fordel chokoladen over nødderne.

4/ Stil konfekten på køl eller i fryseren.

PRØV OGSÅ: Konfektrulle med abrikos og rom