Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Trækketid: 1 time
Stegetid: 5 min.
Ikke fryse-egnet
(2 personer)
200 g stegt eller kogt kylling
2 spsk mayonnaise
2 spsk cremefraiche
1 tsk stærk karry
1 tsk dijonsennep
1 bdt rucolasalat
4 skiver bacon
4 skiver toastbrød
1-2 tomater
salt og peber
- Pluk kyllingekødet i aflange strimler.
- Rør mayonnaise og cremefraiche med karry og sennep. Smag til med salt og peber. Vend kyllingen med dressingen og lad den trække 1 times tid.
- Steg baconskiverne sprøde. Skyl salaten og fordel den på to skiver ristet brød. Læg kyllingefyldet på.
- Top op med bacon og tomatskiver. Drys med salt og peber og læg de sidste skiver ristet brød på.
- Del sandwichene diagonalt og stik en tandstikker i hver. Servér straks.