Clubsandwich
SPONSORERET indhold

Lækker clubsandwich

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
05. aug. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Trækketid: 1 time
Stegetid: 5 min.
Ikke fryse-egnet
(2 personer)
200 g stegt eller kogt kylling
2 spsk mayonnaise
2 spsk cremefraiche
1 tsk stærk karry
1 tsk dijonsennep
1 bdt rucolasalat
4 skiver bacon
4 skiver toastbrød
1-2 tomater
salt og peber

  1. Pluk kyllingekødet i aflange strimler.
  2. Rør mayonnaise og cremefraiche med karry og sennep. Smag til med salt og peber. Vend kyllingen med dressingen og lad den trække 1 times tid.
  3. Steg baconskiverne sprøde. Skyl salaten og fordel den på to skiver ristet brød. Læg kyllingefyldet på.
  4. Top op med bacon og tomatskiver. Drys med salt og peber og læg de sidste skiver ristet brød på.
  5. Del sandwichene diagonalt og stik en tandstikker i hver. Servér straks.