club sandwich bedste opskrift
SPONSORERET indhold

Nem og lækker clubsandwich

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En hjemmelavet club sandwich smager skønt. Traditionelt lavet med lyst toastbrød, men den bliver ikke dårligere af at bruge et fuldkornstoastbrød eller et lækkert surdejsbrød, hvis du vil have lidt mere bid.

Foto: Inge Skovdal
05. aug. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Arbejdstid: 20 min

Ingredienser

Clubsandwich 

  • 4 stk kyllingebryststykker uden skind og ben
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 hjertesalat
  • 4 tomater
  • 4 skiver parmaskinke (TIP: Parmaskinken kan erstattes med fx sprødstegt bacon i skiver)
  • 8 skiver fuldkornstoastbrød
  • 2 spsk mangochutney

Karrycreme

  • 2 dl cremefraiche 18%
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 spsk stødt karry
  • flagesalt og peber

  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Varm olien på en pande, og steg kyllingebryststykkerne i ca. 3 minutter på hver side ved god varme.
  2. Læg kyllingestykkerne på en bageplade med bagepapir, og læg parmaskinken ved siden af. Steg kyllingen færdig i ovnen i ca. 8 minutter. Tag parmaskinken ud af ovnen efter ca. 5 minutter, når den er sprød.
  3. Skyl salaten og slyng dem godt. Skær tomaterne i skiver.
  4. Karrycreme: Rør cremefraiche med mayonnaise og karry, og smag til med flagesalt og peber.
  5. Rist brødet, smør med et tyndt lag mangochutney. Top med salat, tomat, kylling i skiver og parmaskinke. Slut med karrycreme, og læg den anden skive brød over.
  6. Skær brødene igennem på skrå, så du får trekanter, og server med resten af karrycremen "on the side".

Club Sandwich nem opskrift.jpg

Anbefalet til dig