Cookies med Daim og peanuts
SPONSORERET indhold

Cookies med Daim og peanuts

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Cookies med Daim og peanuts - børnenes favorit!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
16. aug. 2018 | Mad | Hendes Verden
12-14 stk.

Ingredienser

Cookies med Daim og peanuts
200 g blødt smør
175 g sukker
50 g sirup
1 æg
1 tsk. natron
1½ tsk. vaniljesukker
250 g hvedemel
100 g hakkede Daimplader
100 g grofthakkede peanuts

  1. Rør smør og sukker sammen i en skål. Brug gerne en håndmixer eller køkkenmaskine med dejkrog. Rør de øvrige ingredienser i.
  2. Fordel dejen i 20-25 kugler på bagepapir på 2-3 bageplader. Tryk dem ud i cirkler på ca. 1½ cm’s tykkelse. Bag dem ved 180 gr. på midterste ovnribbe ca. 15 min., til de er gyldne. De flyder ud.