-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Ferskenkoldskål med havredrys
Alle kan lide koldskål, og de fleste kan også lide lidt variation. Så prøv denne med ferskner og sprød havredrys.
4 personer
Ingredienser
- Koldskål:
- 6 pasteuriserede æggeblommer
- 1 dl rørsukker
- 1 stang vanilje
- 4 meget solmodne ferskner
- 0,8 liter kærnemælk (evt. 5 dl kærnemælk og 3-4 dl ymer eller tykmælk)
- fintrevet skal og saft fra en økologisk citron
- 200 g frosne hindbær
- Havregrynsdrys:
- 25 g smør
- 2 spsk. rørsukker
- 2 dl havregryn
- Pisk æggeblommer, sukker og korn fra vaniljestangen til æggeblommerne er lyse og cremede.
- Pil skindet af ferskenerne, og befri kødet fra kernen. Skær ferskenkødet i mindre stykker, og blend det til mos. Rør æggesnapsen og ferskenmosen sammen. Tilsæt kærnemælken, og smag den til med citronskal og -saft.
- Stil koldskålen koldt. Kom de frosne bær i ca. 7 min. før servering, så de kan afgive kulde og tø op.
- Smelt smørret på panden sammen med sukker. Drys havregrynene over panden i et jævnt lag, og lad dem stege lidt med. Rør forsigtigt i det med en palet, og rist videre et par minutter over svag til jævn varme. Hæld de smørristede havregryn over på bagepapir, og lad dem køle af.
- Server havregrynsdrysset til koldskålen i en skål for sig.