Fladbrød med majs, æg, fåreost og courgette
Foto: Chris Tonnesen Servér som tilbehør eller spis som lækkert mellemmåltid.

Fladbrød med majs, æg, fåreost og courgette

Disse lækre fladbrød er bagt den lækreste topping i form af søde majs, fåreost og courgette. Spis brødene som en frokostret eller som en lækker snack på siden af en salat og et stykke kød.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 stk.

  • 10 g gær
  • 2 dl vand, lunkent
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk groft salt
  • 200 g durummel
  • 100 g hvedemel tipo 00
  • 150 g halvhård fåreost, f.eks. pecorino
  • 2 majskolber
  • 1 lille courgette
  • 4 æg
  • salt og peber
  • frisk mynte
  • 1 chili

Sådan gør du:

  1. Opløs gæren i vand, og tilsæt olivenolie og salt. Bland durummel i først, og ælt derpå hvedemel i.
  2. Ælt dejen godt og længe, til den er elastisk og blank. Stil til hævning i en skål dækket med plastfolie i 1½ time.
  3. Del dejen i 4, og rul dem ud til aflange, flade brød. Smuldr fåreost over. Skær majskernerne af kolberne, og fordel dem over osten. Skyl courgetten, og skær den i tynde skiver eller strimler, og kom dem over ost og majs. Slå 1 æg ud på hvert fladbrød. Krydr med salt og peber, og dryp med lidt ekstra olie. Bag brødene i ovnen ved 250 grader i 10-12 minutter. Servér med hakket mynte og chili over.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Madbrød, Brød og Tilbehør