-
10 kendte ærkeengle – søg hjælp til kærlighed, angst, sorg og helbredelse
-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
Forloren hare med brun sovs
Gammeldags forloren hare med brun sovs er en god hverdagsret og smager også godt dagen efter med salat eller som fyld i en burger.
Forloren hare til 4 personer
Total:1 time 40 minutter
Forloren hare med brun sovs
- Arbejdstid: 40 min.
- Koge/stege/bagetid: 1 time
- Fryse-egnet
- 500 g hakket kalv- og svinekød
- 1 tsk salt
- 1 løg (finthakket eller revet)
- 1 æg
- 1 dl hvedemel eller rasp
- 1 dl mælk
- 1-2 enebær (knust)
- 1 tsk timian
- friskkværnet sort peber
- 1 pakke bacon i skiver
- 2½ dl mælk
- 2½ dl bouillon
- 2½ spsk mel
- 1-2 spsk ribsgelé
- evt. 10-15 g blåskimmelost
- kogte kartofler
- grønsager
- ribsgelé eller tyttebær
Sådan laver du forloren hare med brun sovs
- 1. Tænd ovnen på 200 grader. Ælt kødet sammen med salt og tilsæt løg, æg, mel/rasp, mælk og krydderier.
- 2. Form farsen til et brød i en bradepande med bagepapir. Læg baconskiver omkring kødet og bag det i ovnen i 20 min.
- 3. Pisk mælk, bouillon og mel sammen og kog det igennem under omrøring 5-10 min. Smag til med ribsgelé, evt. ost og salt og peber.
- 4. Si sovsen over „haren“ og skru ned til 150 grader. Bag videre i ca. 40 min. og øs sovsen over nogle gange undervejs.
- 5. Server med sovs, kartofler, grønsager og ribsgelé eller tyttebær.