-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Frikadeller med sommerlig kartoffelsalat
Frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat er totalt retrolækkert på en varm dag.
Frikadeller med kartoffelsalat til 4 personer
Total:50 minutter
Ingredienser
- 1 stort løg
- 600 g hakket kalv og flæsk
- 15 g salt
- 1 spsk groftkværnet peber
- 1 æg
- ½ dl mælk
- 2 spsk. rasp
- smør til stegning.
- Kartoffelsalat:
- 800 g kogte nye kartofler
- 4 forårsløg
- 2 dl cremefraiche
- 1 dl karse
- 1 spsk grov sennep
- salt og peber
- 300 g cherrytomater.
Sådan laver du frikadeller og kartoffelsalat
- Start med at koge kartofler til kartoffelsalaten. De må gerne være kølet lidt af inden brug.
- Frikadeller: Riv løget på rivejernets fine side. Rør fars og salt sejt, og tilsæt de øvrige ingredienser til frikadellerne. Rør farsen godt igennem, meget gerne på røremaskine, i ca. 5 minutter. Sæt farsen på køl i ½ time.
- Lav imens kartoffelsalaten: Skær forårsløgene i tynde ringe, og bland dem i cremefraichen sammen med karsen. Smag til med sennep, salt og peber. Skær kartoflerne i mundrette stykker og tomaterne i halve, og bland dem i dressingen.
- Steg frikadellerne på en pande i smør, og servér dem straks sammen med kartoffelsalaten