-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Grøntsager i tempura med chilidip
Sprødt i sprødt. Friter dine grøntsager i tempuradej, og server dem som snack.
4
Ingredienser
- 175 g hvedemel
- 1½ tsk bagepulver
- ½ tsk salt
- 1 dl vand
- 2-3 isklumper
- olie til fritering
- 1 bundt grønne asparges
- 1 rød peberfrugt
- ½ broccoli
- ½ chili
- koriander
- Tilbehør: sød chilisauce eller anden god chilidip
Sådan gør du
- Rør mel, bagepulver, salt og vand sammen med isklumper, til det opnår tyk konsistens a la pandekager. Knæk bunden af de grønne asparges. Halver peberfrugten, og fjern kernerne, skær peberfrugten i grove, aflange stykker. Skær broccolien i små buketter.
- Varm olien op i en dyb sauterpande eller gryde. Olien er varm, når du stikker en træpind ned, og det bobler omkring den. Dyp grøntsagerne enkeltvis i dejen, og steg dem, til de er sprøde og gyldne.
- Tag dem op, og lad grøntsagerne afdryppe på fedtsugende papir. Drys med salt og eventuelt lidt tørret, knust chili. Skær lidt frisk chili, og kom over de sprøde grøntsager sammen med frisk koriander. Server de sprøde grøntsager med f.eks. sød chilisauce.
PRØV OGSÅ:Samosa med kylling & mangosalsa
PRØV OGSÅ:Asparges-minitærte
PRØV OGSÅ: Focaccia med grønt & rosmarin