
SPONSORERET indhold
Hønsesalat med karry og sprød bacon
5
Ingredienser
4 kyllingelår
salt
1 laurbærblad
2-3 kviste timian
100 g bacon, skåret i skiver
1-1½ tsk karry
3 spsk kogende vand
2 spsk mayonnaise
1½ dl græsk yoghurt
1 spsk citronsaft
1 tsk dijonsennep
salt og peber
evt. lidt cayennepeber
rugbrød
salat og karse.
Tilbehør: Rugbrød.
Sådan gør du
- Kog kyllingelårene i vand med salt, laurbær og timian 35-40 min., til de er færdigtilberedte. Tag lårene op og afkøl dem. Pil kødet fra og smid ben og skind væk.
- Steg bacon sprødt på en pande og læg stykkerne på en tallerken til de skal serveres.
- Rør karry sammen med kogende vand i en skål. Rør mayonnaise med græsk yoghurt, citronsaft, dijonsennep, salt, peber og karryen. Krydr evt. med ekstra salt og lidt stødt cayennepeber, og vend kyllingekødet sammen med karrydressingen.
- Anret hønsesalaten på rugbrød med et stykke salat og pynt med karse og sprødstegt bacon.
- Tip: Har du en rest kylling kan det fint indgå i salaten.
- Når det er sæson, smager det skønt at snitte 3-4 grønne, rå asparges og vende dem i kyllingesalaten.