
SPONSORERET indhold
Indiske frikadeller med raita
Disse indiske frikadeller er fyldt med lækre krydderier og er et sikkert hit på middagsbordet. Servér med raita og kogte basmatiris. Mums!
4 personer
Ingredienser
500 g hakket kylling
1 hakket løg
2 fed presset hvidløg
1½ tsk. gurkemeje
1 tsk. sambal oelek
1 tsk. stødt spidskommen
1 spsk. friskrevet ingefær
1½ tsk. salt
peber
1 æg
olie til stegning
Raita:
2 dl græsk yoghurt
1 forårsløg
1 friskhakket grøn chili
1 fed finthakket hvidløg
1 spsk. hakket frisk koriander
salt og peber
Sådan gør du:
- Rør alle ingredienserne til frikadellerne sammen. Form små frikadeller.
- Brun dem på begge sider i olie på en pande. Steg dem herefter ca. 10-12 min. ved jævn varme. Vend dem flere gange undervejs. Tjek, de er gennemstegt.
- Snit forårsløget fint. Gem lidt af den grønne top til pynt.
- Rør ingredienserne til raitaen sammen, og smag til med salt og peber.
- Kom den i en skål, og drys forårsløgtop på.